Kraso Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tracklista: 1. R-Crew Anthem 2. Radio 3. Szacunek 4. W Imię Czego 5. Miasto [skit] 6. Moje Miasto 7. Kim Ty Jesteś 8. Żyć Dalej 9. Szczerość 10. Nie Chce Psuć Twojego Świata 11. W Czasie Wojny 12. Wybierz Mnie Na Prezydenta 13. Nie Szukam Wrażeń 14. Uczucia 15. Myślę, że 16. Ideał 17. Tęsknie 18. Roboty 19. Nie Są Gotowi 20. SRP [skit] 21. Dziwki 22. Moja Przyszłość Rozmiar: 80,3mb Link: http://www.sendspace.com/file/6r93wc Jest to pierwszy nielegal składu R-Crew, którego sam od niedawna jestem członkiem. Pojawiam się tylko w kilku kawałkach, ale myślę ze warto sprawdzić całą produkcje. Pamiętajcie, ze dopiero zaczynamy Zachęcam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Płytkę na pewno pszesłucham, ale jeszcze nie teraz bo mam kupę roboty i ledwo co znalazłem czas na krótkie wejście na forum Ale powiedz mi Kraso, który to ty na tym zdjęciu ? tak z ciekawośc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 o ile dobrze pamietam Kraso do 4 od lewej i drugi od prawej wiesz co przesluchalem troche tej plytki i nawijka nawet fajna tylko jedna rzecz - nie wiem moze trafilem akurat na te kawalki, ale chlopaki....robcie sami bity!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 o ile dobrze pamietam Kraso do 4 od lewej i drugi od prawej wiesz co przesluchalem troche tej plytki i nawijka nawet fajna tylko jedna rzecz - nie wiem moze trafilem akurat na te kawalki, ale chlopaki....robcie sami bity!!!! Mnie pamiętasz doskonale :wink: Bity są kradzione i nikt tego nie ukrywa. Ja trochę próbowałem ale nie bardzo one się nadają moim zdaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie no wiesz nie mam przeciez zadnych pretensji o kradzione bity, bo po kolejnym przesluchaniu to naprawde niektore nawijki sa dobre...moze powiedziec w ktorych jestes kawalkach?? a co do bitow....trzeba sie tego uczyc, bo mozna zarobic na tym niesamowity hajs, moze jeszcze nie teraz, ale za 3-4 lata dobry producent bedzie na wage zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 moze powiedziec w ktorych jestes kawalkach?? Szacunek - zwrotka 4 W Czasie Wojny - druga Ideał - trzecia Roboty - trzecia Dziwki - druga Tak naprawdę pierwszy kawałek nagrałem ok miesiąca temu więc wiadomo na jakim jestem poziomie :roll: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Przesłuchałem nowego Onara i się przyjemnie zaskoczyłem na prawdę dużo lepiej niż dotychczas i mimo, że sceptycznie do niej podchodziłem to teraz mogę powiedzieć, że jest całkiem niezła. Co do waszej płytki Kraso to całkiem nieźle nawijacie, a w paru miejscadh na prawde fajnie. Strasznie czekałem na to JWP i sie doczekałem :twisted: , ale liczyłem na coś lepszego kiedy usłyszałem pierwszy singiel, jednak nie można o tej powiedzieć nic złęgo, bo jest całkiem dobra i lepsza od płytki Onara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 nie wiem dokladnie jak wygladal kawalek z nowej plyty onara na tedego, bo jakos nie specjalnie mnie kusilo zeby ja przesluchac, ale odpowiedz tedego - heh ma facet naprawde przejebane poczucie humoru i chyba onarek sie tego niespodziewal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 nie wiem dokladnie jak wygladal kawalek z nowej plyty onara na tedego, bo jakos nie specjalnie mnie kusilo zeby ja przesluchac, ale odpowiedz tedego - heh ma facet naprawde przejebane poczucie humoru i chyba onarek sie tego niespodziewal Widziałem to wcześniej. Tede to ma pomysły Napewno Oanr nie spodziewał się takiej odpowiedzi. Poza tym dla mnie jest skończonym idiotą, zeby pół roku po tym co się działo wypuszczać kolejny diss. Wszyscy chyba wiedzą w jakim celu. Idiota :roll: Z drugiej strony można podejrzewać że Tede nie ma po prostu kawałka skończonego i dlatego zrobił tylko ten zajebisty refren Wyszedł jednak z sytuacji mistrzowsko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie tylko Onar się takiego czegoś nie spodziewał, ale i żadna osoba nie mogła się tego spodziewać. Tede, mimo, że nie za bardzo lubię jego rap to w kwestii Onara jest dla mnie mistrzem Teraz trzeba postarać się o tego playera 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 i nie wygralem playera ale to nie wazne, wlasnie slucham nowego Kodexu i powiem szczerze....troszke wiecej sie spodziewalem. nie powiem bo dobra plyta, kilka kawalkow na naprawde dobrcy bitach laski, ale pierwsze wrazenie duuuuzo lepsze zrobily na mnie dwa poprzednie kodexy. zobaczymy moze po glebszym przesluchaniu sie to zmieni. poki co na brawa zasluguja kawalki piha, 3wkasta, mesa i sokola....szkoda ze tede,ostry tak malo do tej plyty wnosza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Kodex III jak dla mnie świetny i nie uważam żeby był gorszy od swoich poprzedników, sporo świetnych bitów i nawijek. Małego wkładu Tede nie będę opłakiwał, ale Ostrego jak najbardziej A jeszcze bardziej od Kodexu podoba mi się płyta do przesłuchania które, strasznie długo się zbierałem, chodzi o Miuosh - Projekcje. Świetne bity, flow, po prostu warty poleceniaq materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 mala poprawka, po dluzszym przesluchaniu kodexu zmienia zdanie - najlepsza plyta z tej serii, jesli nie jedna z najlepszych plyt ostatnich lat. naprawde fantastyczna plyta, extra klimat a i nawet kawalek plomienia daje rade, tylko po co znow nawiazanie do dissu? niewazne jeszcze raz musze powiedziec o kawalku kasty z 3 wymiarem - jeszcze nigdy nikt w polsce nie zrobil takiego miazdzyciela....ta plyta przejdzie do historii, zreszta juz przeszla, chociaz dopiero dzisiaj oficjalna premiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilbert Arenas Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Właśnie słucham Kod3xu. Pierwsze wrażenie ? Przeciętne. Polski HH ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Właśnie słucham Kod3xu. Pierwsze wrażenie ? Przeciętne. Polski HH ssie. Nie ma to jak inteligentne wejście na forum. :? takie teksty każdy może pisać, chodzi o to, żeby podać jakieś argumenty, chociaż wątpię, żebyś znalazł takowe na "ssanie polskiego" rapu Ja od wczoraj słucham Kodexu, wiec już każdy kawałek zdążyłem przesłuchać conajmniej kilka razy. według mnie płyta jest całkiem niezła, ale w niektórych kawałkach ewidentnie brakuje jakiejś iskry, a ten pod tytułem, "tak i nie" to jak dla mnie żenada. Najlepsze to według mnie "Rosyjska ruletka"( zajebisty klimat), "Siła spokoju"(świetny grubson). Poza tym dobry jest też Sokół, chociaż słyszałem go w lepszej formie, podoba mi sie "Przygotuj sie na sztorm" i niezły jest "Wyrok". Poza tym dobrze lub przeciętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Polski HH ssie. Bardzo inteligentnie Mamy dwa nowe dissy :twisted: Mordo ty moja i Teraz ty jestes pragnienie i muszę przyznać, że oby dwóch panów nie za bardzo lubię, ale ten nowy diss Onara o wiele lepszy o mordy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A jak tam nowy Pezet? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A jak tam nowy Pezet? 8) Premiera w najbliższy poniedziałek 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Pezet jest w necie już :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 http://rapidshare.com/files/62121608/Pe ... zajbus.rar nowy pezet co do dissow - to chociaz nie chetnie, ale szacun dla onara, naprawde najlepszy z jego wszystkich dissow, pod wzgledem bitu ponad mordo ty moja, ale niestety nagrywka duzo slabsza od tedego. dlaczego? onar chwyta sie wszystkiego co nie jest hip hopowe pojecie hip hopowe jest bardzo smieszne, zwlaszcza w obecnych czasach, onar nie potrafi pewnego dystansu ktory tede prezentuje zrozumiec i tego sie strasznie uczepil...znajdz monar nowe pomysly na argumenty i bedziesz moglbyc klasowym konkuretenm dla tedego, bo caly beef ci chyba sluzy i z kawalka na kawalek jestes coraz to lepszy....ale do tdf ci jeszcze duzzzzzo brakuje, kwestia spojrzenia na caly beef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi