RappaR Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Będzie to od teraz w każdym poście w temacie wrzucał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie będzie, Rappar dzięki za czujność, ale w sumie to powrót Jimsona, może wisieć na dwóch stronach. Tak na poważnie to zapomniałem, że to wrzuciłem, a dzisiaj w robo przypadkowo mi wskoczyło na jakiejś smacznej plejliście. Jeśli ktoś ogarnia dział inne to poprzedni post i ten do wycięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 nie jaram sie nowym jimsonem, zreszta juz UZWM to nie bylo to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wiadomo, że ten track z Oberem to bardziej sentymentalna sprawa, ale co do ucieczki się nie zgodzę - dla mnie jest zajebista. Nawet uważam, że lepsza niż gorączka, mimo że GWI bardziej mi siedzi, jednak na UZWM poziom dopracowania i głębi tekstowej miażdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wiadomo, że ten track z Oberem to bardziej sentymentalna sprawa, ale co do ucieczki się nie zgodzę - dla mnie jest zajebista. Nawet uważam, że lepsza niż gorączka, mimo że GWI bardziej mi siedzi, jednak na UZWM poziom dopracowania i głębi tekstowej miażdży. mnie tak zmiażdżyła ta głębia, że nie wiem o czym on w ogóle nawija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Ten klip to jakiś uniwersalny i nie ma praw autorskich czy jak? Dean Blunt miał ten sam w kawałku The Narcissist, a jeśli chodzi o rapsy to fragmenty z niego znajdują się w Heart and Soul of New York City od Red Cafe. I wydaje mi się, że jeszcze gdzieś go widziałem. O co chodzi? Edytowane 20 Października 2015 przez triplejohnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Czy te legendy muszą niszczyć swoją legendę? Najpierw jimson, teraz Laik i Junes... Aż się boję zwrotki Smarka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) nie wiem co jest z laikiem i junesem, ale ostatnia 'zwrotka' smarka to przecież gówno obsrane. nie twierdzę, że zniszczył swoją legendę, bo nadal jest w top1, ale jednak niesmak pozostał e: w MOIM top1 [zanim ktos się przypierdoli] Edytowane 20 Października 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 mnie tak zmiażdżyła ta głębia, że nie wiem o czym on w ogóle nawija To sobie włącz geniusa, albo wsłuchaj się na spokojnie w Arabskie Noce na przykład. Czy te legendy muszą niszczyć swoją legendę? Najpierw jimson, teraz Laik i Junes... Aż się boję zwrotki Smarka... Jimmy niczego nie zniszczył! Co do Laika to faktycznie słabo ostatnio. Chyba nawet slg się odwróciło od swojego krula, a co do Junesa to on nigdy nie był legendą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 https://www.facebook.com/Sentinosway/videos/vb.454346801357712/766772140115175/?type=2&theate #JakFranckStacksMówięŻeRapJestŻartemWciążAleTymBardziejGoLubięBoBekiMamNigdyDość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 podłapał ode mnie 'rap ze starbucksa' na taco btw pierwszy raz widzę typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 https://www.facebook.com/Sentinosway/videos/vb.454346801357712/766772140115175/?type=2&theate #JakFranckStacksMówięŻeRapJestŻartemWciążAleTymBardziejGoLubięBoBekiMamNigdyDość kto to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Sentino - mafioso z Niemiec polskio-kolumbijskiego pochodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki niemu nawet polubiłem kciuka. Sentino się spruł na Palucha, a Poznaniak się nie obsrał i chciał konfrontacji i na zamknięciu mordy zamknęła się mafijna działalność Sentiego. W sumie jego poziom opisują pozdrowienia jakie rzuca na końcu filmiku - pozdro Pih, Diox.... no jakby nie patrzeć jedna liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 w koncu ktos przywrocil normalnosc w tym temacie jak macie postowac jakichs lakow to zrobcie osobny temat ! odrazu drakea mozecie tam wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IwH4E3qcjAU pięknie buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no świetny jest ten numer, ale tu nie ma za bardzo rapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) TOP 3 kawałki z Doggystyle Edytowane 23 Października 2015 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi