RappaR Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 A przypomnę klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Duże Pe to jest zmarnowany talent w chuuuuuj.Kiedyś robił zajebisty rap,zajebisty freestyle,a obecnie c*** wie co się z nim dzieje,jakąś ciepłą posadkę w radiu złapał chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 gra sporo imprez jako dj, przynajmniej gral 2-3 lata temu jest wokalista 2 zespolow - cinq costam i masali mial chyba wlasna wytwornie i wykladal w jednej ze szkol wyzszych i 500 innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 sluchalem kiedys cinq g, ciezko sie nie usmiechac przy tym gownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) nie słuchałem dotąd za to zapewne masala - obywatele IV świata na ripicie Kulfon? ;-) Edytowane 10 Lipca 2015 przez mythos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 bynajmniej, od P tylko cinq g słuchałem i to się szybko nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) żałuj Edytowane 10 Lipca 2015 przez mythos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Taco rozjebał mi musk kompletnie, mogę słuchać tego w nieskończoność - to jest świeżość. Dzięki kulfi za rekomendacje bo pewnie znowu obudziłbym się za pół roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 nie zapominaj, ze trojkat to opus magnum poki comythos, nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Rapsy Dame DOLLA aka Damiana Lilliarda https://soundcloud.com/damianlillard0/dame-dolla-different-on-levels-the-lord-allows-soldier-in-the-game/s-ehqX5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Rapsy Dame DOLLA aka Damiana Lilliarda https://soundcloud.com/damianlillard0/dame-dolla-different-on-levels-the-lord-allows-soldier-in-the-game/s-ehqX5 Nie to żeby jakaś zajawka, ale i tak Dame lepszy niż Brandon Bass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xSL62sZ2D24ode mnie z miasta, wiec nie smiejcie sie za mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 calkiem ciekawy bit andrzejek zmarnowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak rozpoznać, które kawałki są na serio, a które dla jaj? Pytam bez złośliwości i zupełnie poważnie, bo nie jestem na czasie. Zatrzymałem się na 2pacu i Kalibrze, a kiedyś lubiłem posłuchać takiej muzyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ja zawsze wrzucam na serio dobrą muzyke, ale przykładowo to ostatnie od kulfona to gówno obesrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ty, ale on chyba pytal o raperow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 no fakt ty wrzuciłeś jakiegoś gimbusa z piczowąsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 swiezosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi