LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 cała płyta Kę już do odsłuchu https://www.youtube.com/playlist?list=PLnii3S9g_eHJPwJzc0IO8cIp-F5Z2eaCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wyciekł drugi z najbardziej oczekiwanych przeze mnie albumów rapowych marca - Mr.Wonderful Action Bronsona. Po pierwszym przesłuchaniu naprawdę przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 łoooohoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dupy nie urywa, do zapomnienia. Level up 6 albo zwrotki na goodlife lepsze. Nic w pamiec nie zapada tutaj, chyba ze pokraczne gibanie sie laika. On propsy za ksywe juz dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 c*** z jakimś laikiem https://www.youtube.com/watch?v=uMcfXuI70og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) baaaaaaaardzo mocny numer,technicznie zjadł,niektóre linijki konkretne... Edytowane 22 Marca 2015 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 wiem, że tu jest więcej młodzieży ale jaram się tym trailerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 cała płyta Kę już do odsłuchu https://www.youtube.com/playlist?list=PLnii3S9g_eHJPwJzc0IO8cIp-F5Z2eaCX tak jak myślałem, po pierwszych odsłuchach TR lepiej mi weszły, ale i tak mocna płyta, tyle że choć równa, to brakuje mi rozpierdol kawałków jak na debiucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=dgBr7y1pf3MNie przepadam za Sobotą ale to mi jakoś podeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 pomników się nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 dramat ten kawałek soboty, jeszcze klasyka zbeszcześcił... i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 album Ludy wjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) album Ludy wjechał Przesłuchałem kilka razy, wreszcie solidna płyta od niego. No i ten kawałek, który wrzuciłeś najlepszy. Edytowane 23 Marca 2015 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Pochvale sie, a c*** tam, ogolnie Mes zajebisty koles, normalnie zamienilem kilka slov z nim, spropsovalem go, koncert caly kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 mówię mes, myślę c***nia, począwszy od jego filozoficznych wynurzeń, przez muzykę (najlepszą płytę wydał 10 lat temu), fanów (studenciaki w mokasynach ze szklanką jacka danielsa na plenerowej imprezie, tak ich widzę) i całą otoczkę alkopoli. ale po pysku widzę, że schudł konkretnie, to chociaż plus za to, że kokosami nie gardzi. nie zmienia to faktu, że ten kawałek rozpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ten też dużo (więkoszość?)raperów +30 swoje najlepsze płyty ma już dawno za sobą. Np taki peja, eldo, tede czy pezet (ostatnia dwójka tworzy teraz rap dla gimbazy) Takich perełek jak Molesta- Skandal, Grammatik- Światła Miasta, Fenomen - Efekt też już chyba nie robią. Co do tych filozoficznych wynurzeń, to coś w tym jest ;] a co do wagi Mesa to nastała teraz chyba moda na odchudzanie w alkopoligamii, skoro nawet Stasiak wygląda jak anorektyk ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 powiem Wam, że znam ( może trochę wstyd) 30latków wychowanych na 2pacach i polskim hh i co teraz oni mają nasrane w bani to jest porażka. słuchają teraz gówna . oczywiście jestem za stary na regularne słuchanie hh ale eldo , dwie stare plyty pezeta z muzyka powazna i klasyczna, 3ha warszawfski deszcz z sentymentu jeszcze sobie odpalam, ale teraz po latach doceniam jaki eldo byl wyjebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Dobrze ze w pore odpuscilem sobie tupaka i boje sie teraz wyobrazic tych twoich znajomkow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi