House Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Rzeczywiście rap Kibice Lakers przechodzą załamanie nerwowe i mogą mieć problem z odróżnieniem gatunków muzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=HBQ2mjkvYY8 ;] Edytowane 15 Marca 2015 przez Ballas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 nowy Kendrick już w internetach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 c*** w to ja czekam na Zioło Zioło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nowy Kendrick porażka jak dla mnie...Ogólnie nigdy nie byłem jego wielkim fanem,ale tej płyty nie jestem w stanie słuchać bez skipowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 c*** w to ja czekam na Zioło Zioło Możliwe, że kogoś to rozbawiło za pierwszym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nowy Kendrick porażka jak dla mnie...Ogólnie nigdy nie byłem jego wielkim fanem,ale tej płyty nie jestem w stanie słuchać bez skipowania. A dla mnie 3x z rzędu rozpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 słyszałem tylko kawałek o kunta kinte, nie wiem jak można się tym jarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 no też właśnie przesuchałem i nie jaram się. Kawałek po kawałku robiłem sobie nadzieję, że zaraz trafi się coś kozackiego, niestety tak się nie stało. żenada jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Podrzuczcie linkiem bo nie moge qwa znalesc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 na rapgodfathers masz, a jak nie to na kickasstorrents bedzie ja albumu jeszcze nie słuchałem, sprawdze sobie na spokojnie jak będę miał czas, Janusze narzekają, że za mało Kendricka w wersji z Control, pewnie jeszcze k**** na jakies trapowe bengery liczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 te tracki ktore wypuscil "blacker the berry" i "i" jakos tak bez echa, mimo ze dla mnie bardzo spoko kawalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 kendrick i trapowe bengery, kto by pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 te tracki ktore wypuscil "blacker the berry" i "i" jakos tak bez echa, mimo ze dla mnie bardzo spoko kawalki ?? hajp na album jest ogromny, single zrobiły swoje, więc o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Na Spotify legalnie można posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Propsy Kę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 hue hue, właśnie miałem wrzucać. Zajebiste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 tylko bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 najsłabszy z trzech numerów na nowe rzeczy. w ogóle to obawiam się, że będzie gorsza płyta niż TR, wyjebane rozpierdol jak dla mnie, a kolejne numery już słab(sz)e a ten bit też lipa, nie leży mi kękę na takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi