RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Przegapiłem płytę Pivota. Yyy, eee strasznie się jarałem, a ta płyta to dla mnie jedna z najlepszych rzeczy jaka wyszła w rapie w ostatnich latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Przegapiłem płytę Pivota. Yyy, eee strasznie się jarałem, a ta płyta to dla mnie jedna z najlepszych rzeczy jaka wyszła w rapie w ostatnich latach. heh, ja tez. Dopiero teraz na nią trafiłem (Spotify thanks) a jest to taki mistrz. Obok Reno, najlepsze płyty 2017 (chyba ze coś mi jeszcze umknęło) W ogóle tu na forum, gdzie ostatnio w politycznym temacie ujawniło się spore grono świeżych ojców, szczególnie polecam te płytę. A no i fanom piłki nożnej polecam Kamil Pivot - Tato Hemingway. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 https://youtu.be/6mf2oGxE_Kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Polecam, klasyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Polecam Dzicy - Glicz Please. Niszowy materiał a jakość pierwsza liga (np. refren z DżDż wkręca się okrutnie) https://youtu.be/epgd72SWnCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Singiel VNMa zamiótł nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Autor tego bitu i paru jeszcze innych do tego raper - Zioło popełnił samobójstwo. Miałem okazje poznać go kiedyś na koncercie mega pozytywna morda robiąca dobra muzyka na pełnej zajawce ale tez od paru lata wkręcona w poważne dragi także finał nie zaskakuje.Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) na Igiego chyba za stary jestem, ale co dziewczyna tu dała, to k**** hands down ;0 Edytowane 16 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 1. Do znawców warszawskiego rapu. Wzgórze, kopiec z końcówki trailera to co to za miejsce, jaka dzielnica? 2. Teledysk do kawałka Molesta Ewenement - Slodkie klamstwa, gdzie był kręcony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Kawałek roku ustalony w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Król powrócił! Chyba znowu zostało czekać nam na Wigilię i na Brudne Serca pod choinkę. Więcej mi nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 kolejny sztosik, ależ to pięknie leci ps. @Eld jak można dać downvote pod numerem Shahmena? Wytłumacz mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Kali wydal zajebista plyte wiem ze pewnie jestem w plecy, sprzed 10 miesiecy ale jest sztos, jego refreny to na prawde cos niespotykanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 20 godzin temu, eF. napisał: kolejny sztosik, ależ to pięknie leci ps. @Eld jak można dać downvote pod numerem Shahmena? Wytłumacz mi to Nie pytaj mnie. Połączenie muzyki przez tego typa to sztos nad sztosami. Nie wiem czy słyszałeś: Kawałek mega, szczególnie do auta, krótki trochę jak na taki beat ale swag między 0:40 a 1:40 to coś, czego nie umiem słuchać cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi