SlaKB Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MMHx1xrrNIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no świetny jest ten numer, ale tu nie ma za bardzo rapu kawałek z dedykacją dla Kubbasa poza tym drugi muzyczny temat opanowany jest przez miłośników kakofonii tutaj lepiej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Znacie może jakieś mające mniejszy hype bangery od Paca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Znacie może jakieś mające mniejszy hype bangery od Paca? ten remix hit em up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Co to znaczy hype banger? Banger to wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Znacie może jakieś mające mniejszy hype bangery od Paca? Mniej znane w sensie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=7e_SwSlfdwk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nowy Tet wczoraj wyszedl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nie znam się na amerykańskim rapie, skoro wróciliście do tego prawdziwego rapu to polećcie mi coś tekstowo na poziomie tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Rappar czemu nie uznajesz amerykańskiego rapu?Pierwszy raz słyszę o takim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 bo on nie kuma angola i miał z niego poprawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 bo on nie kuma angola i miał z niego poprawkę Czyli nic na tym poziomie tekstowym podać nie potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Guzior dotaje nagrodę 2015 w kategorii parodia rapu. Spruł się do Zioła, ten go olał. Po miesiącu wrzuca dissa na Zioło "co by nie leżał na dysku" smutny, że nikt się nie przejął nim wcześniej, a teraz go na fb pogania z odpowiedzą Takiego płaczu o atencję to jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Odświeżam sobie teraz non stop Dinala. Chyba jednak u mnie Najebawszy właśnie przegrała jako nr 1 polskiego rapu. #teamWankz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Nowego Teta ktoś słuchał?Chyba najlepsza jego płyta, tekstowo połączenie Naturalnie i Dwuznacznie, jeżeli chodzi o flow to płynie tak jak próbował na Locie, ale mu to nie wychodziło.No i ma plus za kozackie wersy o Orle z NS. Edytowane 31 Października 2015 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jeszcze nie ściągnąłem, tak na yt to poziom dwuznacznie, jednak nie naturalnie, ale widać, że uporał się z klątwą aptaun tak jak PeeRZet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jeszcze nie ściągnąłem, tak na yt to poziom dwuznacznie, jednak nie naturalnie, ale widać, że uporał się z klątwą aptaun tak jak PeeRZet. Przecież PRZ wydał ostatnio jakieś gówno, które nawet nie leży przy przy Hipocentrum czy ZDG. Guzior dotaje nagrodę 2015 w kategorii parodia rapu. Spruł się do Zioła, ten go olał. Po miesiącu wrzuca dissa na Zioło "co by nie leżał na dysku" smutny, że nikt się nie przejął nim wcześniej, a teraz go na fb pogania z odpowiedzą Takiego płaczu o atencję to jeszcze nie widziałem. Przeżywasz. Myślałem, ze slg Ci wystarczy do wyżalenia się i wycmokania się pośród temazioło. Na poważnie to raper guzior ma parę fajnych tracków, ale jak dla mnie to gość mega regresuje, a do tego jest debilem niestety. Nowego Teta ktoś słuchał?Chyba najlepsza jego płyta, tekstowo połączenie Naturalnie i Dwuznacznie, jeżeli chodzi o flow to płynie tak jak próbował na Locie, ale mu to nie wychodziło.No i ma plus za kozackie wersy o Orle z NS. Ja ostatnio parę razy przesłuchałem. Teledyski mnie odstraszały od tego materiału, ale inne tracki dla mnie trzymają poziom, ale tego Jurka Morgela nie zniese. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Przecież PRZ wydał ostatnio jakieś gówno, które nawet nie leży przy przy Hipocentrum czy ZDG. Coś ty, ostatni mixtape jak dla mnie jest rewelacyjny, nawet lepszy od hipocentrum. Kompletny rozpierdol łaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 szalu nie robi ten dis ziola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jak to ktoś neutralny z slg podsumował ten diss - ćpun ćpunowi od ćpunów jedzie ogólnie słabo. Zioło > Guzior, ale też bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi