Kubbas Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ogólnie jebać tego Konia - TACO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 :/ to jest najgorsze ja wrzucę taki zapomniany klasyczek, jeden z niewielu, gdzie skiboj lepiej niż smark https://www.youtube.com/watch?v=GUkOPnU63gY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Fajnie leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 no rzeczywiście fajne, chociaż nie bardzo kumam o co chodzi z wypuszczaniem letniaków na jesień. a w ogóle to jednorazowa akcja czy eripe już odbił od rapu w stylu ,,wyrucham cię/jestem groźnym szaleńcem/zjem twoje truchło"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 no rzeczywiście fajne, chociaż nie bardzo kumam o co chodzi z wypuszczaniem letniaków na jesień. a w ogóle to jednorazowa akcja czy eripe już odbił od rapu w stylu ,,wyrucham cię/jestem groźnym szaleńcem/zjem twoje truchło"? Jakby to ująć. Dalej jest honorowym członkiem poznańskiego klubu "Nie zmienia się nic". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Eripe zaczął robić jakiś tam hajsik na rapie i brakuje gdzieś tej ikry, przynajmniej dla mnie opium lp nie ma startu do chamskich rzeczy. Czasem coś wpadnie fajnego, ale co raz rzadziej. Ktoś sprawdzał Shadowplay Kartkiego? Mi gość wcześniej nawet siedział, ostatnio przesłuchałem kilkukrotnie jego lp i mocno mi siedzi, ale nie pozbywam się wrażenia, że gdzieś w tle mieni mi się grafomania alert. https://www.youtube.com/watch?v=1znIKkMcWbk Za to wielkie propsy dla Świni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Zajebiste zawsze i wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 ja zobaczyłem ksywę tego kartky to już wiedziałem co to za rap będzie, taki ze starbucksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 ja zobaczyłem ksywę tego kartky to już wiedziałem co to za rap będzie, taki ze starbucksa Tę niszę to ma Taco, to nie jest rap ze starbucksa, chociaż w sumie nie wiem do czego to porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 E tam Kartky celuje w inny target niż Taco. TH mimo, że hipster i gej nie tłucze sloganami, ani nie sili się na artyzm, gość daje zajebiste spostrzeżenia w przyjemnej formie to i jego rap zażarł w specyficznych kręgach. Jeszcze co do niszy Taco, mocno polecam Mikołaja - asphalt już go wyhaczył i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to czuję sukces na miarę Hemingwaya. Mi siedzi, ale nie proponuję truskulom. Kartky to dla mnie koleś nabuzowany na sztukę. No i w sumie nie wiem co o tym myśleć, może jestem za głupi, ale dla mnie nakurwia sloganami ale ubranymi w bardzo ładną formę. No właśnie gość rapować umi, ale po jego trackach mam ciągle uczucie, że słucham gościa, który do końca nie wie o czym nawija, albo nie umie mi tego przekazać. Ewentualnie, że jestem chamem i mimo fajnej formy treści nie jestem w stanie dostrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 podrzuci mi ktoś link do downloadu jakiegoś materiału Jimsona? najlepiej wszystkich, będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 http://slizg.eu/viewtopic.php?f=8&t=37949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) dzięki za Kartky-ego, wreszcie coś co mi naprawdę podchodzi aha, Que mi się zaczął wkręcać niektórymi numerami, Guzior ma momenty, Świnię muszę jeszcze posprawdzać, do Taco nie mogę się przekonać, a najlepsze BRD to: https://www.youtube.com/watch?v=BE5_0Y-JJ-k Edytowane 10 Października 2015 przez mythos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 dzięki za Kartky-ego, wreszcie coś co mi naprawdę podchodzi aha, Que mi się zaczął wkręcać niektórymi numerami, Guzior ma momenty, Świnię muszę jeszcze posprawdzać, do Taco nie mogę się przekonać, a najlepsze BRD to: https://www.youtube.com/watch?v=BE5_0Y-JJ-k Świnię polecam wszystkim KONIECZNIE! A jakby ktoś chciał wrócić do klasyki do król co prawda nie na swoim poziomie, ale zawsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Edytowane 15 Października 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 W końcu się doczekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Kościeya już kiedyś wrzucałem. Z innych podziemnych kotów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi