RappaR Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja odwrotnie, właśnie Solar mi bardziej leży i właśnie podoba mi się, że w przeciwieństwie do Que jego kawałki o czymś są, bo właśnie Que powoli ogranicza się do punchlajnów i podwójnych, co teraz też tyle osób małpuje, że coś takiego jak następcy proletariackich chuliganów iidealnie mi siada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 RappaR z tym Zioło i Peerzetem stawianymi tekstowo na równi z Laikiem i przede wszystkim Kiddem to chyba jakieś prowo...tak jak lubie Zioło to on wyróżnia się prędzej jako producent a nie raper, Afrojax i Hans to dla mnie zdecydowanie też czołówka, Kidd to wogole by pozamiatal gdybyby umiał rapować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 wy chyba nie znacie rapera reno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) wy chyba nie znacie rapera reno Znamy i słuchamy, ale bez przesady. Gostek ma więcej fejmu i propsów niż naprawdę był tak dobry. Z tamtych czasów to Dinal, Pierrot, Dizkret czy Eis są dużo lepsi. RappaR z tym Zioło i Peerzetem stawianymi tekstowo na równi z Laikiem i przede wszystkim Kiddem to chyba jakieś prowo...tak jak lubie Zioło to on wyróżnia się prędzej jako producent a nie raper, Afrojax i Hans to dla mnie zdecydowanie też czołówka, Kidd to wogole by pozamiatal gdybyby umiał rapować Nie popadajmy w laikomanię, to nie ślizg. Peerzet to tak napisałem, bo mi strasznie jego ostatni mixtape siadł, ale Zioło to klasa sama w sobie, drugi Smark z skillem, którego przed nikim się nie musi wstydzić. Afrojax i Hans to dla mnie także czołówka, ale nie wymieniałem ich, podobnie jak np. Oxona czy Junesa, bo miałem podać tylko piątkę. Edytowane 19 Września 2015 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 szanuje twoje zdanie, ale sie z nim nie zgadzam reno=dinal>eis>dizkret pierrota nie kojarze a smark>>ziolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 szanuje twoje zdanie, ale sie z nim nie zgadzam reno=dinal>eis>dizkret pierrota nie kojarze a smark>>ziolo To zapoznaj się, Pierrot to zapomniana perełka undergroundu z tamtych lat. Smarki faktycznie technicznie jest lepszy od Zioła, ale jeśli chodzi o treść wypadają podobnie, a Michał ma tą zaletę, że nagrał coś więcej niż jedną epkę Jak dla mnie w miarę na równo bez żadnych mnogich >, chociaż z jednym się jeszcze mogę zgodzić. Reno technicznie słaby, puncze jak na tamten czas były może i dobre, ale teraz to jest taka moda i taki progres w tym, że naprawdę Reno obecnie by był kompletnie niezauważony. A i zapomniałem o klasyku z tamtych lat - Gres. Też nad Reno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 bez przesady, smarki dal pare dobrych zwrotek poza ta epka (chyba moja ulubiona plyta z pl rapu) nie widze nikogo kto ma taka przyjemna, luzacka nawijke jak reno. najslabsza strona NL to bity. gres nie trafia do mnie, za duzo belkotu, a moze za glupi jestem na jego liryczne wojaze, ale doceniam klimat, na jesieni zwykle puszcze kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 tak się to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 tak się to robi A dla mnie Jeezy od kilku lat jest kompletnie asłuchalny. Mam pierwsze albumy na półce, ale to co teraz robi kompletnie do mnie nie trafia. Nuuuuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A dla mnie Jeezy od kilku lat jest kompletnie asłuchalny. Mam pierwsze albumy na półce, ale to co teraz robi kompletnie do mnie nie trafia. Nuuuuda a konkretnie to od kiedy? TM103? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 a konkretnie to od kiedy? TM103? Chyba tak, ostatnie czego dało się słuchać to The Recession Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Chyba tak, ostatnie czego dało się słuchać to The Recession ale co konkretnie jest asłuchalnego w nim teraz? jak dla mnie to jest teraz lepszy, zrobił progres w nawijce, dodatkowo każdy jego albumu jest dopracowany starannie, Jeezy top 5 moich ulubionych raperów. Chyba, ze chodzi ci o to, że na ostatnich 2 albumach było mniej bangerów pięknych jak na 3 pierwszych solówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ale co konkretnie jest asłuchalnego w nim teraz? jak dla mnie to jest teraz lepszy, zrobił progres w nawijce, dodatkowo każdy jego albumu jest dopracowany starannie, Jeezy top 5 moich ulubionych raperów. Chyba, ze chodzi ci o to, że na ostatnich 2 albumach było mniej bangerów pięknych jak na 3 pierwszych solówkach Nawet nie chodzi o bangery, ale od tamtej pory to jest wg mnie inne brzmienie, bardziej zbliżone do tego dzisiejszego pseudo trapu. To jest po prostu nudne, całe albumy brzmią tak samo. Zmotywowałeś mnie, żeby przesłuchać te nowsze rzeczy jeszcze raz. Może zmienię zdanie to się wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 niech tylko ktos napisze ze ten drake i future to jakis sztos to odrazu ostrzezenia leca na dzis: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 http://dopefile.com/9oxx9qdl53p5co rozjebal game to masakra w koncu bedzie jakas dobra plyta k**** ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 to nie jest singiel z D2, nie będzie tego na albumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Po ostatnich wydawnictwach Game'a nie spodziewam się niczego specjalnego, mógłbym mnie zaskoczyć.Dodatkowo ma u mnie przejebane za te koncerty w Polsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jesiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DEYJs5DwhAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) nie lubie dzisiejszego polskiego rapu ale ten kawałek jest zajebisty taki klimat lat 90/00 Edytowane 26 Września 2015 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi