Cisza Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Taco rozjebał mi musk kompletnie, mogę słuchać tego w nieskończoność - to jest świeżość. Dzięki kulfi za rekomendacje bo pewnie znowu obudziłbym się za pół roku ;] Wrzucałem jego kawałki już wcześniej, też mi mega podszedł. Stylówa nie do podjebania. https://www.youtube.com/watch?v=xSL62sZ2D24 ode mnie z miasta, wiec nie smiejcie sie za mocno Fajny ten alvaro w puchowej kurtce, z torbą pederastką. Czysty piłkarzyk Edytowane 16 Lipca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 nie wirazkuj, bo cie odjebie pistoletem z palcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Fajny ten alvaro w puchowej kurtce, z torbą pederastką. Czysty piłkarzyk Cała ekipa dosyć mizernie się prezentuje. Taki Waszka G w wersji light +featuring młodych cyganów. Najbardziej podoba mi się fragment z 2:04: "kimtyjk jesteś tego neiwem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) to tez ode mnie ze wsi, producent jak i wykonawca;] skoro juz promujemy swoich ;] Edytowane 16 Lipca 2015 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 http://genius.com/Lil-wayne-hes-dead-lyrics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=D8aHM69Jxmc to tez ode mnie ze wsi, producent jak i wykonawca;] skoro juz promujemy swoich ;] Demon miał mniej siana na klip i aranżację ale tak poza tym to podobna półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Zakładam, że nie kojarzycie, bo to truskul, czyli generalnie nuda, ziewy i źródło wszelkiego zła. Sprzedaż w pierwszym tygodniu też nie przyćmiła Eminema czy Tylera. Jednak gość ma coś w sobie. Mimo pewnych luk w warsztacie to przyjemna barwa głosu i spokojne flow sprawiają, że słucha się go idealnie w te cholernie duszne, letnie wieczory. No i warstwa muzyczna jest rewelacyjna - jest mocno jazzowo, spójnie, ale nie monotonnie. Jako dodatkową zachętę dorzuciłbym też link do California Dreamin', bo ten kawałek chyba najlepiej wpasowuje się w okres wakacyjny, ale klip jest tak paskudny (jak w zasadzie wszystkie, które wyszły), że szkoda słów i raczej odrzuci, niż zachęci - w przeciwieństwie do okładki z murzynem w kaszkiecie trzymającym saksofon. No nic, polecam przesłuchać, w wolnej chwili od propsowania Kendricka i jarania się Staplesem, czy coś (bez hejtu, też ich lubię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 najlepszy numer Ema z tego co wypuścił po MMLP2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dobra, bo jeszcze na tą stronę nikt nie wrzucił dobrego tracku, to naprawiam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja wrzuciłem dobry track, wybacz RappaR. Poza tym, z tym całym Tyminem mój kolega miał wf na studiach, z tego co opowiadał to śmieszny z niego typek - w szatni każdemu musiał dać znać, że jest raperem i że gra jakiś koncert. Ja na szczęście inny rocznik, więc nie trafiłem na typa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 To i ja zapodam ludzi ode mnie z miasteczka https://www.youtube.com/watch?v=aFcN14SZ1p4 A co do "Stop dopalaczom" od Kucia, to ten gruby, starszy w okularach to sam GIS czyli Główny Inspektor Sanitarny we własnej urzędniczej osobie. Walczą jak mogą:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 domyslam sie, ze to zart, ale bez kitu podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Obawiam się, że to jednak nie jest żart. Zwłaszcza, że "raper" przedstawia się jako "raper Gisu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 jesli to prawda, to jestem rozje***y jak nigdy w tym roku, zapuszczam wlosy z bekiale na zadnej stronie nie znalazlem potwierdzenia,tylko info, ze spot wypuscil GIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18396248,raper-ze-spotu-gis-o-dopalaczach-to-glowny-inspektor-sanitarny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 https://soundcloud.com/damianlillard0/dame-dolla-different-on-levels-the-lord-allows-full-stomach Damian dalej jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18396248,raper-ze-spotu-gis-o-dopalaczach-to-glowny-inspektor-sanitarny.html haha, pieknie, pewnie jeszcze za to hajs wzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Na tamten pierwszy filmik z dzieciakami i teleportującym się radiowozem wydano ponoć ponad 3000zł. Nie bardzo wiadomo na co konkretnie, więc zachodzi podejrzenie, że te pseudospoty są kręcone za okrągłe 0zł, a kasę z naszych podatków sobie przywłaszcza ten jebany grubas. W takim państwie żyjemy, że nawet na kampaniach społecznych sk****syny kręcą lody i śmieją nam się w twarz. Sorry za zaśmiecanie tematu o rapsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 najlepszy numer Ema z tego co wypuścił po MMLP2 Fine Line, Die Alone lepsze sztosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekjanosz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ołlł yeahhhh:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi