kulfon Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 a słuchałeś kawałków sprzed legali? tak w ogóle o 2sławach zapomniałeś też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 a słuchałeś kawałków sprzed legali? tak w ogóle o 2sławach zapomniałeś też Dwa sławy mają blisko do 50 tys, ale mimo wszystko nie mają. Dałem taką granicę, może sztuczną, ale innego pomysłu nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Bonson przecież zjada Solara, nie mówiąc o Kękę czy Eripe i wszyscy mają powyżej 50 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dwa Sławy są tak overated że ja pi****le.Nie kumam kompletnie zajawki na rap w stylu wrzucimy 50 hasztagów do kawałka i to od razu znaczy,że jesteśmy zajebiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja tam Slawami się jaram, zajebista technika. Nie ma jakiegoś smutnego pi****lenia. W takie gorące dni idealne aby poleciało na full w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 bez przesady, żeby nie uważać 2s za mainstream, bo mają za mało lajków przecież u nich zabawa słowem, patenty i pomysły na kawałki są na innym poziomie, o czym ty mówisz reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ale cicho już bądź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mielzky słabizna straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jedna z lepszych plyt w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=6vu2nHBd52sNie do końca rap, ale warte uwagi. https://www.youtube.com/channel/UC_enGJdar2yiSiK080lXX7Qhttps://www.youtube.com/watch?v=3zxzc_xsEdYkurde dobry ten R.A.U. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Przypomniałem sobie beef Chada vs Doniu. Dalej dobra beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Idzie ktoś na Evidenca i Te-Trisa w Warszawie w sobotę?Jakby co można przechylić jakąś butle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Idzie ktoś na Evidenca i Te-Trisa w Warszawie w sobotę?Jakby co można przechylić jakąś butle . Nie, ale ogólnie jakby był jakiś fajny koncert, jestem gotowy reflektować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Wsiadaj w pociąg i jazda .Z tego co pamiętam jesteś z Katowic,2.5 h pociąiem i jesteś,a bilet tylko 39 zł na koncert. Edytowane 8 Lipca 2015 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wsiadaj w pociąg i jazda .Z tego co pamiętam jesteś z Katowic,2.5 h pociąiem i jesteś,a bilet tylko 39 zł na koncert. Proglem nie w dystansie, a w Evidence nie słucham go w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja w sumie też się nie jaram jakoś mega mocno,ale jakoś tak wzięło mnie na koncert,Teta np lubie to też mnie przekonało,a może po koncercie zajaram się Evidencem,kto wie. Ogólnie panowie wyszło coś dobrego w polskim rapie w tym roku?Przesłuchałem tylko Bonsoula,Eripe,Dwa Sławy ale nimi się nie jaram,Quebo też nie podszedłOSTR wiadomo że rozjebał,Kękę mi nie podchodzi,VNM spoko ale to jest płyta z zerowym repeat value jak większość koncept albumów.Coś oprócz tego się nadaje do przesłuchania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Deysa i Kościeya można obczaić, poza tym Taco i Junes. Ale faktycznie żadnego materiału w tym roku, którym autentycznie się jarałem nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Evidence serio? gość jest nudny i wtórny jak mało który raper zza oceanu Cats & Dogs dałem rade przesłuchać tylko dzięki bitom ale to i tak za mało żeby znowu do niej wrócić. Tak jak pisze Kraso mnóstwo jest dobrego rapu tylko trzeba się trochę wysilić żeby go znaleźć a nie klepać hip hop is dead .Dead jest niestety Pezet ,po przesłuchaniu jego ostatniego lp ciężko uwierzyć że gość potrafił nagrać MK i MP. Od siebie mogę polecić Macklemore http://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes Zgodzę się z Tobą po częśći, pewnie Ci chodzi o to, że Evidence rapuje tak jakby, ogólnikowo? Dużo frazesów itd itp ale to nie jest rapper typu storytellera, mi na prawdę płytka się podoba Słaby słaby, z 2-3 kawałki dobre jak dla mnie. Nie wiem czemu ale już po samych ksywach, mam opory żeby posłuchać... nie tylko ...ogólnie jest zwyczajnie c***owy:worked_till_5am:.Zawsze rapuje(duka) tak samo wolno,nudno ,bez życia na następnym lp chyba zacznie literować swoje rymy ,tylko jego dobre ucho do bitów sprawiło że nie usnułem przy odsłuchu.Jasne nie każdy musi walić jak karabin maszynowy w stylu Tech N9ne ,na kwadratowe flow można przymknąć oko jeśli raper broni się tekstem ale u Evidenca niczego ciekawego ,wykraczającego poza standard nie usłyszałem.Tak jak polskiego Vienia każdy gość na płycie po prostu go niszczy i ratuje płytę bo gospodarz nie daje rady. tak droga przypomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ile można tego Evidenca'a? On gra koncert w Warszawie co najmniej raz w roku Byłem raz na Dilated Peoples - nuda. Lepiej wypadło JWP na supporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi