Kubbas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dalej uważam, że to dobry kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nr10 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 @RappaR - jak ktoś słucha rapu od dzieciaka to wie co tak naprawdę znaczy Owal, Doniu, jedno z najlepszy flow tamtych czasów Libera, czy być może pierwsze bragga tracki na polskiej scenie Mezo. Może ten akurat track nie błyszczy skillsami, ale cała poznańska zgraja posiada w portfolio kilka polskich klasyków, których dzisiejsza scena nie ogarnie, manipulowani przez ludzi, którzy nigdy nie będą mieć takiej techniki. Ale jak to nawinął Liber. I dobrze im bo dzisiejsza scena jest H warta. 0 wartości z tekstów jednych i chwytanie na "kontrowersję" drugich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Z tamtych czasów najlepiej pamiętam ten kawałek, wtedy wydawało się, że to zajebisty rap, dopiero później wszyscy zaczęli wrzucać Mezia, Owala czy innych Ascetoholix do jednego worka. Jakoś nie wydaje mi się aby Hans nie spał po nocach z powodów tych featów na płytach Owala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Katuje ostatnio starsze płytki z Rap A Lot i przypomniał mi się ten kawałek https://www.youtube.com/watch?v=WaqvnWcULJo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IsxPVmC0H2I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Grubo poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 jak na freestyle to nawet dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To nie jest freestyle w takim rozumieniu jak ten np. na WBW tylko piszesz coś w 15 minut i zaraz nagrywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 haha, nie no, wiem że to nie jest na wolno. mam bekę z podpisywania tego ,,freestyle". a kawałek wszedł mi zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Bo niby w ameryce ten cały fresh out the pen to jest freestyle właśnie - też tego nie kumam Edytowane 24 Czerwca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 apropo kumania to ostatnio widziałem info o płycie jakiegoś rapera Żabsona, rozjebał mnie tytuł "Nie Kumam" Żabson nie kuma kminisz to fresh out the pen teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Białas Grubo poszedł. I see what you did there Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Właśnie obczaiłem beef SB Maffija vs Aspiratio Crew. Ten beef jest tak jednostronny, że aż śmieszny, nigdy nie widziałem by ktokolwiek tak jednostronnie kogoś wpierdolił. Nawet Peerzet minuta czy maniera jaką odwalił Chada była bardziej wyrównana XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 dasz jakies linki? pierwsze slysze o aspiratio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To jest grupa Śliwy od Peji.Generalnie nie ma za bardzo o czym mówić,ten pojedynek można streścić w tych dwóch kawałkach... vs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 dasz jakies linki? pierwsze slysze o aspiratio https://www.youtube.com/playlist?list=PLaB9Iz3yVFeNMWQE3wF7ymva147ZqwFrC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IuCscK5peAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi