RappaR Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 A ja sobie jadę w pt na koncert Zioła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MswcPgGeQgA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nowy Quebo nie do końca podszedł, na pewno ten z płyty roku i eklektyki był lepszy, ale i tak nawet z tymi nowymi kawałkami jest w top polskiej sceny, a ten kawałek jest akurat bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mi z premier ostatniego tygodnia podszedł najbardziej Kękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 jak dla mnie płyta roku, eklektyka>ezoteryka wyjebane>pamięć zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 uwielbiam takie bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 w ogóle to bro>quebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Już jego hot16 bardzo mi się podobało, widać było, że zrobił mega progres. Technicznie to jest ścisła czołówka, szkoda, że znawcy będą srać do, że to rap dla gimbów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Tetris>>>>>bro>quebo https://www.youtube.com/watch?v=Fe36v7_DUh0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 pe>>>>>>>Tetris>>>>>bro>quebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 pe>>>>>>>Tetris>>>>>bro>quebo #truestory jedna z najlepszych polskich bitw fristajlowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 tu akurat Tet >>>>>>>>>>>>>> Pe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) nie powiedziałbym, tet chyba zapomniał, że na bitwach trzeba rzucać pancze. wolę bitwy ensona czy 3-6, zresztą tet dużo lepiej leci tam co reikai wrzucił to jest najlepsza bitwa, chociaz rzeczywiscie moze jebac pisankami Edytowane 22 Lutego 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Możnaby zrobić dwa wątki o polskim i amerykańskim rapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) http://www.datpiff.com/Logic-Young-Sinatra-Welcome-To-Forever-mixtape.483644.html https://www.youtube.com/watch?v=2fawnVks1P4 Edytowane 23 Lutego 2015 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Piękny bangierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nowy ostr zapowiada sie soczyszcie. Damn nigga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nowy ostr zapowiada sie soczyszcie. Damn nigga Słuchałem już dwa razy. Nie porwał mnie kompletnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 To dziwne bo mnie porwal po raz pierwszy od kilku ładnych lat. Cóż kwestia gustu najwyraźniej. Jak dla mnie to nawet same instrumentale bylyby zajebista plyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi