Kubbas Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Joey Nuda$$ https://www.youtube.com/watch?v=6AhXSoKa8xw Kendrick piękny numer, super, ze wreszcie ktoś nawinął prawde o tym rasizmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Lubię słuchać od czasu do czasu kawałków jakie zapodajecie, by się upewnić, że dobrze robię trzymając się od czarnego rapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 ty słuchasz jakiegoś innego gatunku muzycznego niż to gówno zwane polskim rapem? jeśli nie to proponuje leczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jak dla mnie to Kendrick wgl nie ma startu do kilku kawalkow z nowej plyty Badassa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Skoro tak uważasz to możesz przybić piątke z rapparem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie przepadam za tym skrzeczącym Waynem,ale ten kawałek sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 jak tak wrzucacie remixy 2Paca to ja też wrzuce mój ulubiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Aż taką bekę z Popka kręci Snoop wraz z fellow niggers ? Polska przeszłaby do historii rapu, gdyby Popek wydał wyrok na Snoopa za taki numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Widzę, że polska "I liga" w natarciu. Najpierw Chada nagrywa z The Game, a teraz Popek leci ze Snoopem. Ciekawi mnie kiedy w tej konwencji Kaen z Eminemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tu macie mistrzunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Widzę, że polska "I liga" w natarciu. Najpierw Chada nagrywa z The Game, a teraz Popek leci ze Snoopem. Ciekawi mnie kiedy w tej konwencji Kaen z Eminemem. popek nagrał z gejmem, a nie chada. a twoi ulubieni raperzy co, nadal featy z mirkiem z klatki obok/schlanym magazynierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 popek nagrał z gejmem, a nie chada. a twoi ulubieni raperzy co, nadal featy z mirkiem z klatki obok/schlanym magazynierem? Nie znasz sytuacji, więc nie wiem po co się wymądrzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 no ty znasz sytuację wrzucając chadę i gejma do jednego traka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 no ty znasz sytuację wrzucając chadę i gejma do jednego traka. Yup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Lillard>ZiołoZioło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Już to kiedyś wrzucałem. Posklejane z 4 bar fridays https://www.youtube.com/watch?v=O_waXV3OPVEDamian Kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Też się podzielę swoją muzą, a co. Czystego rapu / HH słucham mało, ale coś się znajdzie. Dla tych co lubią zakropić HH odrobiną jazzu, a jeszcze nie słyszeli, polecam Herbaliser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi