Kubbas Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 New Slaves jest kozak z tej plyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 z tej płyty nic nie jest kozak i w ogóle ona nie powinna ujrzeć światła dziennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ten album cały jest świetny, tylko większość słuchaczy jeszcze do niego nie dorosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A co jest takiego dojrzałego na tej płycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A co jest takiego dojrzałego na tej płycie? Brzmienie. Muzycznie jest to coś całkiem nowego, świeżego i dlatego większości się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie trafia do mnie argument że jeśli coś jest nowe,to jest zajebiste tylko ludzie tego nie rozumieją,może w 2011 czy 2012.Nie w 2015. Można robić nowoczesne rzeczy tak,żeby były dobre,ale dla mnie ta płyta to po prostu niewypał. Swoją drogą słyszeliście ten nowy ''hit''? Co z tym rapem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ty k**** strasznie dojrzałe teksty pisane na kolanie, bity w robieniu których kardashian miał mały udział, no arcydzieło dosłownie I just talked to Jesus He said what up Yeezus I said shit I'm chillin 4in the morning, and I'm zonin'They say I'm possessed, it's an omenI keep it 300, like the Romans300 bitches, where's the trojans? You see it's broke nigga racismThat's that "Don't touch anything in the store"And it's rich nigga racismThat's that "Come in, please buy more" Eatin' Asian pussy, all I need was sweet and sour sauce No, ale gościu jak ty wystawiasz dżordiki na parking i robisz im zdjęcie to się nie dziwie, że dorosłeś to takiego gównianego albumu. I nawet mi tu nie wyjeżdżaj z jakims gównem, że hejtuje tego murzyna bo mam jego płyty na oryginale Edytowane 29 Stycznia 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja pierdolę i podobno ten amerykański rap to ten lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 gościu jak ty wystawiasz dżordiki na parking i robisz im zdjęcie hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) No, ale gościu jak ty wystawiasz dżordiki na parking i robisz im zdjęcie to się nie dziwie, że dorosłeś to takiego gównianego albumu. I nawet mi tu nie wyjeżdżaj z jakims gównem, że hejtuje tego murzyna bo mam jego płyty na oryginale Mike zluzuj majty, to tylko internet :* Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 mam luzniejsze majty niz kanye gdy wypluwał te wersy To all my second string bitches, trying to get a babyTrying to get a baby, now you talkin' crazyI don't give a damn if you used to talk to Jay-ZHe ain't with you, he with Beyonce, you need to stop actin' lazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ja sie zgadzam, ale nikt mi nie wmowi ze kanye nie jest genialnym raperem i producentemhttp://genius.com/Kanye-west-roses-lyrics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Raperem jest średnim/solidnym, producentem był genialnym, a czy ciagle nim jest to ciezko powiedziec bo tak jak pisałem na Yeezusie sie wyreczył innymi na Cruel Summer też głównie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 bit z new slaves ci sie nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) A propo tego Coco, to ktoś powinien odstrzelić najpierw tych murzynów,a potem każdego, kto zarzucił ten kawałek więcej niż raz. I świat byłby lepszym miejscem od razu !Nie mam problemu z tym, że to o dragach. Stairway to Heaven też nie jest o zbieraniu kasztanów w parku, w słoneczne, jesienne popołudnie ale k**** szanujmy się trochę. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 bit z new slaves ci sie nie podoba? pierwsza część jak najbardziej mi się podoba, ale ten sampel z omegi jest bezsensowny, nie pasuje, no i w sumie to nie wiem ile udziału w robieniu tego bitu miał Kanye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=-lVWAvJlOhI#t=72 Ale Borixon jest słaby ;D Edytowane 7 Lutego 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IP2w58p3vUA#t=39 Brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie słucham rapu, bo nie lubie. Ale nasz wrocławski L.U.C jest kozakiem. Tzn nie wiem na ile to rap, bo koleś miesza wszystko ze wszystkim, niemniej jednak dobry shit robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IP2w58p3vUA#t=39 Brak słów Johhny J jest mistrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi