Cisza Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=VXKXFEkZkUIgreat track. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 @Findek O ile w większości się z Tobą zgadzam to Quebo już teraz jest w czołówce polskich raperów, nie trzeba czekać kilka lat. Chociaż za kilka lat pewnie będzie najlepszy jeśli nie pojawi się ktoś nowy na poziomie. Cała Eklektyka w jego wykonaniu była zajebista, a z singli promujących nową płytę to mi się po kilku odsłuchach bardzo ładnie wkręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 od siebie dodam - tak, dla mnie daiana i jestes sam maja wartosc rozrywkowa Dla mnie wartość rozrywkowką mógłby mieć bit Matheo bo jest kosmiczny ale z Popkiem w tle niestety nie dam rady, a samego bitu słuchał nie będę. I tu największa zagwozdka dla mnie - powiedzieć, że z podobnego rodzaju elektroniką nie masz nic wspólnego byłoby niedopowiedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Porównywać go do Kuli to średnio śmieszny żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przestań chłopie. Może jeszcze Pientaka i Plejera nazwiesz raperami bez wyrzutów sumienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przestań chłopie. Może jeszcze Pientaka i Plejera nazwiesz raperami bez wyrzutów sumienia ? Solar jest od nich w cholerę lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tak, tylko że akurat od nich to lepszy jest nawet Kula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Apropo SB Mafii to tam najlepszy jest Lanek ze swoimi bitami i aż szkoda, że marnuje je dla takich wacków. Ścisły top producentów w naszym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Skąd się wzięła ta moda na szczekanie we współczesnym rapie? Domyślam się, że z Ameryki, no ale do c***a miłego, gdzie ten duch native tongues? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tak, tylko że akurat od nich to lepszy jest nawet Kula. Solwr jest technicznie jednym z najlepszych polskich raperów, a na pewno czołowym free-style. Ja wiem, że jest moda na plucie na polski rap i mówienie, że tylko czarnuchy z nieudanych aborcji grają rap i jak się nie zgadzasz to się nie znasz, ale proszę Ciebie. Porównywanie Solara do Kuli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Solar jest technicznie what ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Solar nie jest tragiczny, na pewno jest najbardziej inteligentny z sbm. Ja mam z ich pompę bo robią na Deysa dissy po 20 min, jakby nie mieli nic ciekawego to walną coś nużącego, a myślałem, że nauczyli się czegokolwiek jak Peerzecik zamknął im japy w 1 minutę. Co do Que jestem fanboyem since day 1. Ogólnie już tak nie jaram się rapsami jak kiedyś, ale Quebo jest ZAWSZE warty sprawdzenia. Szkoda, że po Płycie roku tylko Que idzie w górę, a RIP z tymi pajacami z pato się gdzieś zagubił. Za Białasem też nie przepadam, ogólnie sb maffija to dla mnie typowi średniacy - czasami błysną, czasami przyszorują słabością. ale ogólnie propsuję w ich wykonaniu: PS. pełna zgoda że Lanek jest tha best w sbmaffiji. Quebonafide działa już pod własnym szyldem - QueQuality. Tomb mimo że czasem trafi fajnym panczem, to w bit chyba nigdy nie trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 utwór 3:36 a do 40 sekundy reklamy. śmiechu warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Dokladnie, teraz chyba każdy kawałek to jest minimum 10 sekund reklam, bez komentarza. Jeden ze stu powodów dla którego nie słucham dzisiejszego polskiego rapu. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 no to wrocmy do hip hopu panowie (;]) jaram sie talibem strasznei, ale tym starym eardrum, i nas gods son znowu w moich glosnikach wychodzi niedlugo cos fajnego poza kendrickiem ktorego nie trawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Lupe Fiasco swietny album wydał właśnie, a oprocz Kendricka w najblizszych miesiacach to tylko Ludaversal ma date premiery (31.03), ale moze ktos z zaskoczenia bez zapowiedzi wydać album Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ^lubię w c*** ten kawałek, czemu już nie robią takiego rapu, same obsrane gówno na bitach z love parade a to znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=CPyKAmKxOAw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi