RappaR Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) KałeN pluje się do Teta #fatality Ale w końcu ma coś wspólnego z Magikiem #samobójca Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zaczynać beef z freestylowcem to prawdziwe samobójstwo. Tet zje go dupą. Kałen powinien przesłuchać Pe vs Pih, żeby wiedział co go czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zaczynać beef z freestylowcem to prawdziwe samobójstwo. Tet zje go dupą. Kałen powinien przesłuchać Pe vs Pih, żeby wiedział co go czeka. Laik dał radę z Solarem. KałeN z kimkolwiek by zaczął, dostałby, podobnie jak Mjonsz został dopiero co odjebany. Cieszy mnie, że scena się rozprawia z gimbograjkami. Ale fajnie, że zrobi to Te-tris, on potrafi dowalić, liczę (żebym się nie przeliczył) na poziomi prawo do bragga albo I każdy mój fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Laik dał radę z Solarem. Fakt, ale to nie ten poziom co Tet/Pe czy nawet Muflon. Pod resztą sie podpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja oczywiste slucham Peji, widzialem jego stara i obecna chate na jezycach. Teraz jeszcze chetneij go slucham. Ej a wy rozukiecie teksty jak czarni spiewaja po amerykansku? Bo tez amerykanskich raperow slucham i sa spoko tylko nie wiem o czym spiewaja ale muzyke maja mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Laik dał radę z Solarem. a Pih dał radę z Pe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 a Pih dał radę z Pe Ok. Nie mam więcej pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 a Pih dał radę z Pe W czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jak już rozkminiamy stare czasy, to odłsuchałem na nowo mezovsmes. Czy tylko ja mam wrażenie, że Mezo to jeden z największych zmarnowanych talentów poslkiego rapu? W 03 miał jedne z najlepszych skillów na scenie, świetne bragga, podwójne, we flow zawsze był spoko. Mi go szkoda, a mezokracja w sumie zasługuje na miano klasyka już za sam tytułowy track. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 W czym? w beefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Pisanie, że Pih dał radę z Pe to jakaś kpina. Tetris to już nie ten sam raper co parę lat temu, obecnie został wykastrowany. Ocenianie go przez pryzmat jego starszych płyt bądź freestyle nie jest na miejscu. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak już rozkminiamy stare czasy, to odłsuchałem na nowo mezovsmes. Czy tylko ja mam wrażenie, że Mezo to jeden z największych zmarnowanych talentów poslkiego rapu? W 03 miał jedne z najlepszych skillów na scenie, świetne bragga, podwójne, we flow zawsze był spoko. Mi go szkoda, a mezokracja w sumie zasługuje na miano klasyka już za sam tytułowy track. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Troche klasyków https://www.youtube.com/watch?v=vS_QgQxlNJ0 https://www.youtube.com/watch?v=N6rJDMVhwSA https://www.youtube.com/watch?v=kxr__N5OcrA Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czy tylko ja mam wrażenie, że Mezo to jeden z największych zmarnowanych talentów poslkiego rapu? Dla mnie największym zmarnowanym talentem to Liber. Nagrał kawałek, który do dzisiaj jest dla mnie numerem jeden w polskim rapie. https://www.youtube.com/watch?v=R1pTic0Xly8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) DJ Mustard czyli najgorętszy aktualnie producent w USA, wypuszcza jutro swój album 10 summers (ale w sieci juz jest dostepny do pobrania). Tracklista Low Low Feat. Nipsey Hussle, TeeCee & RJ Ghetto Tales Feat. Jay 305 & TeeCee Throw Your Hood Up Feat. Dom Kennedy, Royce & RJ No Reason Feat. YG, Jeezy, Nipsey Hussle & RJ Giuseppee Feat. 2 Chainz and Jeezy & Yo Gotti Face Down Feat. Lil Wayne, Big Sean, YG & Boosie Badazz Down On Me Feat. 2 Chainz & Ty Dolla $ign Can’t Tell Me Shit Feat. IamSu! & AKAFrank Tinashe Checks In (Interlude) 4 Digits Feat. Fabolous & Eric Bellinger Ty Dolla $ign Checks In (Interlude) Deep Feat. Rick Ross, Wiz Khalifa & TeeFli Jeżeli nie wiecie kto to jest to wrzuce trochę hitów wyprodukowanych przez niego Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Szykuje się kolejna konfrontacja http://www.cgm.pl/aktualnosci,36943,kaen_o_te_trisie_kolejna_dziwka_niepotrzebnie_otworzyla_buzke,news.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 wątpie,żeby tet nagrał jakiegoś dissa,gdyby był parę lat młodszy to może i tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Patrząc po wypowiedziach w temacie pozostaje powiedzieć #hehehe Kaen rozje***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ale przyjebał,o k**** https://soundcloud.com/te-tris_flyorfly/te-tris-vox-populi-kaen-diss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi