buła Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 chłopacy potrzebuje jakiegoś linka, może byc torrent obojętnie do downloadu płyty zbylu - operacja:sampling bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 http://rapidgator.net/file/7869086/Zbylu-Operacja_Sampling-(INI001)-CD-PL-2011-211.rar.html lub http://turbobit.net/dt9zezm5cgy2/Zbylu-Operacja_Sampling-(INI001)-CD-PL-2011-211.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Nowy Lupe, bez krzywdy się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Znowu kolejny przekaz jak słabe jest obecnie HH, zajebany bit od Pete Rock'a i CL Smooth'a z definitywnego klasyka, niestety w innym wykonaniu się nie da tego słuchać... Lipa straszna, Nas się pośpieszył z tym Hip Hop is Dead, teraz mógłby wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 -> chłopak z Ciechanowa, podziemie, nagrywa z Fusem (producent wielu bitów HG i nie tylko, Yochimu) @Kubbas, Nas teraz twierdzi, że 'życie jest dobre', więc może hh nie umarł do końca? (but, 90's...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ja to już nie mam czego słuchać za granicą, od J. Cole'a, Evidence'a nie przesłuchałem dobrej całej płyty... DMX nowy też słabo się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 DMX słaby, ale jak się bardzo chce to można znaleźć albumy warte odsłuchania. Krizz Kaliko(album roku póki co), Slaughtehouse, Crooked I, La Coka Nostra, XV, Hit-Boy, Joey Bada$$, Stalley, A$AP Rocky, Childish Gambino... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Ja to już nie mam czego słuchać za granicą, od J. Cole'a, Evidence'a nie przesłuchałem dobrej całej płyty... DMX nowy też słabo się zapowiada Evidence serio? gość jest nudny i wtórny jak mało który raper zza oceanu Cats & Dogs dałem rade przesłuchać tylko dzięki bitom ale to i tak za mało żeby znowu do niej wrócić. Tak jak pisze Kraso mnóstwo jest dobrego rapu tylko trzeba się trochę wysilić żeby go znaleźć a nie klepać hip hop is dead .Dead jest niestety Pezet ,po przesłuchaniu jego ostatniego lp ciężko uwierzyć że gość potrafił nagrać MK i MP. Od siebie mogę polecić Macklemore Edytowane 11 Września 2012 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Macklemore rządzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Evidence serio? gość jest nudny i wtórny jak mało który raper zza oceanu Cats & Dogs dałem rade przesłuchać tylko dzięki bitom ale to i tak za mało żeby znowu do niej wrócić. Tak jak pisze Kraso mnóstwo jest dobrego rapu tylko trzeba się trochę wysilić żeby go znaleźć a nie klepać hip hop is dead .Dead jest niestety Pezet ,po przesłuchaniu jego ostatniego lp ciężko uwierzyć że gość potrafił nagrać MK i MP. Od siebie mogę polecić Macklemore Zgodzę się z Tobą po częśći, pewnie Ci chodzi o to, że Evidence rapuje tak jakby, ogólnikowo? Dużo frazesów itd itp ale to nie jest rapper typu storytellera, mi na prawdę płytka się podoba DMX słaby, ale jak się bardzo chce to można znaleźć albumy warte odsłuchania. Krizz Kaliko(album roku póki co), Slaughtehouse, Crooked I, La Coka Nostra, XV, Hit-Boy, Joey Bada$$, Stalley, A$AP Rocky, Childish Gambino... Słaby słaby, z 2-3 kawałki dobre jak dla mnie. Nie wiem czemu ale już po samych ksywach, mam opory żeby posłuchać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie wiem czemu ale już po samych ksywach, mam opory żeby posłuchać... W takim razie niech hip hop dalej nie żyje, bo ksywki nie zachęcają do słuchania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 oj tam oj tam ;d Przesłucham ich niedługo, czegoś trzeba słuchać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Zgodzę się z Tobą po częśći, pewnie Ci chodzi o to, że Evidence rapuje tak jakby, ogólnikowo? Dużo frazesów itd itp ale to nie jest rapper typu storytellera, mi na prawdę płytka się podoba. nie tylko ...ogólnie jest zwyczajnie c***owy:worked_till_5am:.Zawsze rapuje(duka) tak samo wolno,nudno ,bez życia na następnym lp chyba zacznie literować swoje rymy ,tylko jego dobre ucho do bitów sprawiło że nie usnułem przy odsłuchu.Jasne nie każdy musi walić jak karabin maszynowy w stylu Tech N9ne ,na kwadratowe flow można przymknąć oko jeśli raper broni się tekstem ale u Evidenca niczego ciekawego ,wykraczającego poza standard nie usłyszałem.Tak jak polskiego Vienia każdy gość na płycie po prostu go niszczy i ratuje płytę bo gospodarz nie daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 A słucha ktoś z Was Kendricka Lamara? Bo chciałem się dowiedzieć na czym polega ten jego fenomen i ogłaszanie go następną gwiazdą rapu, i dont get it, koleś jest słaby fchuuuuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Przecież gość jest genialny. Bardzo dobre flow, pomysły na kawałki, muzycznie też fajnie, ale przede wszystkim TEKSTY. Lirycznie Kendrick to ścisła czołówka na świecie już teraz. Nie wiem czego słuchałeś albo jak to robiłeś, ale lepiej zrób to jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 [video=youtube;riqAIds-7xs] Większość popularnych kawałków kolesia słyszałem, podobał mi się w sumie tylko na płycie Game'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nawet ten freestyle, który wkleiłeś pokazuje jakie ma możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No w tym kawałku 'The City' to nieźle pojechał. Serio, próbowałem 3 jego mixtapów i nie podchodzi mi. To samo Lil Wayne, jedynie na kawałku 'My Life' z Game'm. W ogóle, każdy kto jest na ficie u Game'ma wchodzi na wyższy poziom - Taylor The Creator, Chris Brown, KL, Lil Wayne i paru innych. EDIT: Mi długi długi czas nie podchodziła kolaboracja Jay-Z z Kanye, czyli Watch The Throne. Teraz na 16 kawałków (mam jakąś wersje deluxe) słucham 10 non stop bo są mega. Ich styl w połączeniu to jedno z najlepszych od lat produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nawet ten freestyle, który wkleiłeś pokazuje jakie ma możliwości. Serio? Bo ten fristajl to jak dla mnie próbka jego marnego flow, nie istniejącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Serio? Bo ten fristajl to jak dla mnie próbka jego marnego flow, nie istniejącego. Przykro mi Kubbas, ale właśnie pokazałeś że nie masz pojęcia o rapie. Słuchajcie dalej bitów, hip hop is dead... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi