rahu Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jak wyżej nowy J.Cole bardzo przyjemna płyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a co w końcu z Detoxem? a wcześniej jeszcze jakieś fajne płytki wyszły? Te co podaliście już sciągam wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a co w końcu z Detoxem? a wcześniej jeszcze jakieś fajne płytki wyszły? Te co podaliście już sciągam wielkie dzięki Z Detoxem bez zmian od paru lat Z tych nowszych warto sprawdzić: Wu-Tang Clan - Legendary Weapons Trae Tha Truth - Street King Tayyib Ali - Keystone State Of Mind Royce Da 5'9' - Success is Certain Random Axe Raekwon - Shaolin vs Wu-Tang Lil'Wayne - Carter IV Killer Mike - Pl3dge Jay Rock - Follow Me Home Glasses Malone - Beach Cruiser Game - R.E.D. Frank Ocean - Nostalgiaultra Daz Dillinger - D.A.Z Big Sean - Finally Famous Big Scoob - Damn Fool Bad Meets Evil To mi się przypomniało. No i jak nie słuchałeś jeszcze nowego Tech N9ne to zrób to czym prędzej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 zaskoczyłem się właśnie. Idris Elba (the Wire, Luther, być-może-nowy-czarny Bond?) tworzy muzykę http://driis.com http://driis.com/blog/store/music-store Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Evidence wyjebany, j cole tez dobry macie cos jeszcze?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Napisałem Ci wyżej sporo albumów. Słuchania jest na kilka tygodni :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 matheo powinnien miec zakaz robienia bitow Sobocie - nie znosze tego lysego gamonia, ale to co Matheo odpierdolil na jego plycie jest przeeeeeeejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 matheo powinnien miec zakaz robienia bitow Sobocie - nie znosze tego lysego gamonia, ale to co Matheo odpierdolil na jego plycie jest przeeeeeeejebane Zgadzam się w 100%. Sobota jest straszny. Po raz kolejny zostały zmarnowane niesamowite bity Matheo, który to już raz? Chciałbym mieć obie płyty Soboty w wersji instrumentalnej. BTW Rozpierdala mnie bass w kawałku "Suszyć, kruszyć" z Grubych Jointów, też produkcji Matheo. Choć słuchać całości się nie da ze względu na obsadę "raperską". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 to jest ten kawalek, w ktorym feat ma ta solara od soboty, tak? z calej tej goraczki sobotniej nocy tylko kawalki z tede i smagalazami sa w miare do przyjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 to jest ten kawalek, w ktorym feat ma ta solara od soboty, tak? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 a co w końcu z Detoxem? a wcześniej jeszcze jakieś fajne płytki wyszły? Te co podaliście już sciągam wielkie dzięki Z Detoxem bez zmian od paru lat Z tych nowszych warto sprawdzić: Wu-Tang Clan - Legendary Weapons Trae Tha Truth - Street King Tayyib Ali - Keystone State Of Mind Royce Da 5'9' - Success is Certain Random Axe Raekwon - Shaolin vs Wu-Tang Lil'Wayne - Carter IV Killer Mike - Pl3dge Jay Rock - Follow Me Home Glasses Malone - Beach Cruiser Game - R.E.D. Frank Ocean - Nostalgiaultra Daz Dillinger - D.A.Z Big Sean - Finally Famous Big Scoob - Damn Fool Bad Meets Evil To mi się przypomniało. No i jak nie słuchałeś jeszcze nowego Tech N9ne to zrób to czym prędzej :wink: Kraso ktore najlepsze oprocz pogrubionych, z 4 mi wymien jak mozesz bo szczerze nie mam czasu sluchac, wrzuce tylko na mp3 i w drodze do roboty itd bedzie lecialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Royce Da 5'9' - Success is Certain Big Sean - Finally Famous Random Axe Frank Ocean - Nostalgiaultra (o ile lubisz takie klimaty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie myslalem, ze kiedykolwiek dane mi bedzie to powiedziec, ale....Doniu dojebal Chadzie okrutnie szkoda tylko, ze z tym teledyskiem wyskoczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 3 grudnia premiera nowej płyty HG - Lojalność http://www.hiphopedia.info/index.php?si ... ow&id=1034 a już 21 listopada nowy Juras http://www.youtube.com/watch?v=XoEhC3rX ... r_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 3 grudnia premiera nowej płyty HG - Lojalność http://www.hiphopedia.info/index.php?si ... ow&id=1034 a już 21 listopada nowy Juras http://www.youtube.com/watch?v=XoEhC3rX ... r_embedded Super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 też się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 to jest dopiero rozpierdol :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 nie myslalem, ze kiedykolwiek dane mi bedzie to powiedziec, ale....Doniu dojebal Chadzie okrutnie szkoda tylko, ze z tym teledyskiem wyskoczyl tyle, ze chada nie jest jakims specjalnym zawodnikiem, tak naprawde wiekszosc lamusow sie nim zaczelo jarac jak sie dowiedzieli ze poszedl siedziec i stal się 'prawdziwy' :] Ale chłopak gerneralnie w porzadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Laik zjadl scene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 panowie wyszlo cos ciekawego za oceanem? bo nie mam czego sluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi