Kraso Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ostatnio na klasyke mnie wzieło i od paru dni katuje illmatica, reasonable doubt i 18 letter Rakim polecam A te dwie pierwszy to czyje? Nie znam a sprawdziłbym sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ostatnio na klasyke mnie wzieło i od paru dni katuje illmatica, reasonable doubt i 18 letter Rakim polecam A te dwie pierwszy to czyje? Nie znam a sprawdziłbym sobie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nas i Jay-Z czlowieku :shock:. Sprawdz to, sie zakochasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przecież post Kraso to ironia :roll: Jak dla mnie Echinacea obok Mesa i Zeusa póki co najlepsza produkcja tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dilated Peoples i Cunninlynguists :mrgreen: Co się w tej Polsce dzieje :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cała Hip Hop Arena, potem Big Boi na Openerze i jeszcze Kid Cudi na Coke Live. Dla mnie same petardy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 dilated byli w wawie chyba 3 lata temu za damke w ramach jakiegoś też festiwalu, zajebisty koncert dali opener nie licząc big boia jest w tym roku biedny jak c*** chyba że jeszcze dadzą jakąś petarde do tego odwołali the streets, bieda bieda bieda spodziewałem sie wiecej po 10 edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aI8KEkqLBzI Pierwszy track ze wspólnej epki Eminema i Royce Da 5'9 to nie może nie być hit Pariasa nie dałem rady przesłuchać całego na raz próbowałem, ale zmuszać się nie będę. Poza kilkoma dobrymi linijkami Włodiego i bitami od Sid Roams monotematyczność i nuda towarzyszą całej tej płycie ,pieprzyć salony pieprzyć polityków blabla i tak w kółko. Eldo vel dekonstruktor ciszy i dukający Pelson skutecznie działają jako środek nasenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 sprawdzajcie tegoroczny hhk, X edycja bedzie gruuubas napewno, juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 diox the returners - bomba, diox nawija jak zły, niektóre bity troche słabe, ale kilka perełek musze obadać jeszcze pariasa, ale słyszałem że dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Diox dobry, tak samo jak Mes i Zeus. Takie pierwsze wrażenia. Nic jednak nie powaliło mnie na kolana. No może kilka bitów od Returnersów u Diox'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ike Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 singiel z solówki weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Chada & Małolat - Rap Najlepszej Marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 ściągajcie mikstejp chonabibe zajebiste tracki tutaj jeden z trakców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Tego pana po prawej chyba nie trzeba przedstawiać ma zagościć na nowej płycie Pezeta.nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nowa płytka Chady gud staf. trzyma poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja nie mogę słuchać Chady. Kilka razy próbowałem i po prostu nie mogę. Gość w ogóle nie ma flow. Dla mnie odpada i nie rozumiem hype;u na niego w ostatnim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja nie mogę słuchać Chady. Kilka razy próbowałem i po prostu nie mogę. Gość w ogóle nie ma flow. Dla mnie odpada i nie rozumiem hype;u na niego w ostatnim czasie.word Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ogólnie Diox jest zajebisty, ale tym albumem NICZYM mnie nie zaskoczył. Bity wiadomo klasa światowa, ale jego teksty, tematyka, całokształt do mnie nie trafia. A kawałek 'To jest Diox' to taki kawałek z jakich wcześniej się śmiał, a najbardziej w rapie nie lubię hipokryzji. Wolę jednak Dioxa w duecie z Hadesem. 23'55 to jeden z topów na mojej playliście od premiery do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ike Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 nie rozumiem szału na Chade, zero jaranka nim, nie wiem dlaczego, ja tam bede powtarzał, Wena zajebista płyta, na dniach płytka rasmentalsimu, poza tym polecam sokoła w duecie z marysia, dobry materiał, narrator w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi