falcao Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 jak dla mnie to mega marna, moglby poczekac ze 2-3 lata i wydac jakas dobra plytke a nie tak strzela tymi plytami jak z karabinu a pozniej jedna gorsza od drugiej, szkoda bo Adama bardzo lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 marna? wow poe 2 było średnie ale jazz dwa trzy jest wyjebana takie bity jakie adam tam porobił to jest kosmos niektóre sample wypierdalają z trampek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 no nie wiem to moja subiektywna opinia, w ogole mi ta plytka nie podchodzi, nie wiem moze za malo razy przesluchalem, jak ci sie podoba to good for you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Żadna płyta Ostrego nie będzie słaba, jeśli będzie robił takie bity. To jest najwyższa półka muzyczna i nawet jeśli lirycznie i technicznie wypada źle(nie twierdzę że tu tak jest) to całokształt nie może być słaby. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Reedukacji nie słuchałem,nie kupiłem jak tam wypada? btw przyjemy taki ten nowy DJ Buhh :wink: Bogusław Linda mocny trak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Reedukacji nie słuchałem,nie kupiłem jak tam wypada? Na duży plus track z Jeru i dobra ,równa forma Decksa który dał kilka takich perełek że aż ciary przechodzą (wspomniane ,genialne wręcz Oddałbym czy Głos Wielkopolski). Peja jak wiadomo jest doświadczonym MC który poniżej pewnego poziomu już nie schodzi raz jest lepiej (Kto ma renomę ) raz gorzej ale zawsze przyzwoicie. Męczyć może jedynie brak różnorodności w tematyce ,sporo nachalnego moralizatorstwa i niepotrzebne odgrzewanie beefu. Ogólnie płyta co najmniej dobra na pewno zdarzy mi się do niej częściej wrócić niż do nowego Ostrego który z płyty na płytę nawija coraz bardziej od rzeczy. http://cunninlynguists.bandcamp.com/album/stars-shine-brightest-in-the-darkest-of-night-f-rick-warren-single jaram się przeokrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja słyszałem tylko ten kawałek z Ostrym i Jeru i mogę powiedzieć jedno: Idealnie pokazuje jak słaby jest Peja w porównaniu do Ostrego, o Jeru nawet nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l8S46sa5Jtk&feature=feedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nate dogg zmarł po chyba udarze jakimś w sumie to szału wielkiego nigdy nie robił ale te g-funki miał bardzo spoko refreny u snoopa też zawsze dawał dobre szkoda gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 On był po dwóch udarach. Nie robił szału? Dla mnie to jeden z najlepszych śpiewaków ever :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Nate średniakiem gdzie i kiedy ?nie bluźnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Szkoda Nate. na zawsze zapamiętam jego kawałek ze Snoop Dogiem. Akon mógłby mu buty czyscić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Akon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nie napisałem nigdzie że był średniakiem z akonem to w ogóle nie ma żadnych porównań kim do c***a jest akon? wg mnie też był chyba najlepszym śpiewakiem , dodatkiem do raperów + jedna jego solowa płyta jest kozak, nie pamiętam tytułu, tam gdzie jest kawałek i got love później juz było coraz gorzej ale mimo wszystko był zajebisty szału nie robił w sensie, że oprócz tych refrenów gdzie szał robił, to miał tą jedną solówke tylko zajebistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 rip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 dodatkiem do raperów dodatkiem to jest k mac pasek do spodni :evil: Wporzo koleś, na prawde dobry głos, teraz przyjeło sie ze w tych kregach hip hopowych można mieć głos jak jakaś ostatnia pipa i to niema znaczenia, no więc przynajmniej dla mnie ma znaczenie jaki typ ma głos jaki ma flow itd. i dlatego Nate na szacunek zasługuje. Wogóle ktoś wie coś więcej co dokładnie kolesiowi było ,jakaś choroba, czy nie za zdrowy tryb życia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ej, a oglądaliście kiedyś Regulaters z polskimi napisami ? Popłakałem się ze śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Wogóle ktoś wie coś więcej co dokładnie kolesiowi było ,jakaś choroba, czy nie za zdrowy tryb życia ? ND był po dwóch udarach, od 2008 sparaliżowany, od 2009 bodaj przy respiratorze. smutny rok dla kultury, stare koty odchodzą, najpierw Guru, teraz Nate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ND był po dwóch udarach, od 2008 sparaliżowany, od 2009 bodaj przy respiratorze. To o tych udarach na yahoo już wyczytałem, ale właśnie interesowało mnie jakie były ich losy, co je spowodowało, jakieś bardziej sprecyzowane informacje, chociaż o tym że był od przeszło 2 lat sparaliżowany muszę przyznać nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ike Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 smutny rok dla kultury, stare koty odchodzą, najpierw Guru, teraz Nate. Guru zmarł w 2010 kocurze co do Nate Dogga, legenda zachodu, wielka szkoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi