LAF Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 https://www.fakt.pl/polityka/karol-nawrocki-spotkal-sie-z-peja-wpisy-rapera-nie-zostawiaja-watpliwosci/nheg1ly Peja : Co się liczy? Karol: Szacunek Ludzi Ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 (edytowane) Żeby zaraz partii nie zakładał... Czego słuchacie ostatnio? Mi wleciał jev. I przesluchalem wszystkie 3 albumy i siada nieźle. Zwlasza nowy album kozak Edytowane 23 Października 2025 przez Ivergs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 Ogólnie nie śledzę co nowego, ale wskoczył nowy album pr0bl3mu i chyba najbardziej słuchalny, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Masakra. Właśnie miałem coś napisać, ale tu na prawdę brak słów. Pono na featuringach to był top od the top. Legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 (edytowane) – Syn Alka Pono, ZIP-em mnie ochrzczono W ZIP-a grono zaliczono, z dumą noszę ZIP znamiono Honor, Bóg, rodzina, trzyma tak jak lina alpinisty Tak jak wszyscy za jednego, tak ja sam jeden za wszystkich R.IP Edytowane 6 Listopada 2025 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 4 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): – Syn Alka Pono, ZIP-em mnie ochrzczono W ZIP-a grono zaliczono, z dumą noszę ZIP znamiono Honor, Bóg, rodzina, trzyma tak jak lina alpinisty Tak jak wszyscy za jednego, tak ja sam jeden za wszystkich R.IP najlepsza zwrotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Hołd to chyba ostatnia kaseta jaką nabyłem szok [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Co ci raperzy tak szybko odchodzą? Mocno Imprezowy styl życia za młodu daje o sobie znać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Co ci raperzy tak szybko odchodzą? Mocno Imprezowy styl życia za młodu daje o sobie znać? Pono był parę dni temu u czarodzieja/kręglarza, tutaj bym szukał przyczyny, takie strzelanie z karku może prowadzić do różnych powikłań i zgonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Pono był parę dni temu u czarodzieja/kręglarza, tutaj bym szukał przyczyny, takie strzelanie z karku może prowadzić do różnych powikłań i zgonu. TVP podało, że nieoficjalnie zawał serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 W dniu 24.10.2025 o 14:13, RappaR napisał(a): Ogólnie nie śledzę co nowego, ale wskoczył nowy album pr0bl3mu i chyba najbardziej słuchalny, podoba mi się A ile razy go słuchałeś? Ja Ci powiem , że jest gorszy od ich ostatniego. No, ale może czegoś nie dostrzegłem , jaki utwór Ci się podoba najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Nosowska zjadła cały ten nowy album jedną zwrotką. Kilka fajnych bitów steeza nie ratuje wtórnego i nudnego Oskara. I tak już od paru albumów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 17 godzin temu, Kraso napisał(a): Nosowska zjadła cały ten nowy album jedną zwrotką. Kilka fajnych bitów steeza nie ratuje wtórnego i nudnego Oskara. I tak już od paru albumów. Przeciez słychać mocno moim zdaniem, że tą zwrotkę pisał jej Oskar a ona tylko ją wykonała. Ale ogólnie racja, album również mi się nie podobał, pierwszy raz w życiu się zawiodłem problemem. Właściwie to znalazłem tylko dwa numery do których może będę wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 Od dłuższego czasu zabierałem się do napisania posta o tym że muza spadła na psy i nie rozumiem dlaczego tym się zajmujecie obecnie ale wpadło mi coś takiego… Kto zna te płyty ten wie. Sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 4 z nich moja muza mlodosci. Oczywiscie mialo sie te kasety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Przeciez słychać mocno moim zdaniem, że tą zwrotkę pisał jej Oskar a ona tylko ją wykonała. Nie uwierzę w to. Bardziej obstawiam, że pisząc chciała się wpasować w stylówę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 E tam @ignazz Ostatnio dużo się dzieje w polskim rapie. Programy muzyczne , nowe płyty czy beefy chociaż wiadomo znam jedną osobę z tego forum , która jest fanem Millera z Boysow i też to szanuję ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 Ogólnie ten nowy album spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi