Kraso Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ice Cube jest już od wczoraj i to nie fake. Za szybko? Przecież premiera 28, niecały tydzień przed się pojawił. Tak w ogóle to niezły rozpierdol zrobił, jak zwykle zresztą! Ross'a już polecałem wcześniej chyba, bardzo dobry materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Na razie słucham i wrażenia mieszane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Płytka Cube'a póki co specjalnie mnie nie zachwyca. Nie jest zła ,ale słyszałem lepsze materiały w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Poprzednie płyty miały każdy kawałek zajebisty, ostatnie dwie płyty tak przynajmniej miały, dlatego spodziewałem się kolejnego mocnego materiału, a tu okazuję się, że tylko 4 kawałki są wyjebane, do tego nie te promowane na hity czyli I Rep that West i inne Kol-Aidy z Al-Kaidy, jednym słowem 4 kawałki do słuchania, a w całym materiale więcej West Coastu w refrenach niż w bitach i całokształcie. Jak na Cube'a materiał słaby, spodziewałem się czegoś w stylu ostatnich 2 płyt, którymi jarałem się po wydaniu strasznie i jaram się do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Przesadzacie. Dla mnie płyta niszczy 90% wszystkiego co wyszło w tym roku. Kilka bitów trochę stylistycznie nie pasuje, ale całokształt na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 dopiero teraz przesłuchałem tpwc 2 czyli to prawdziwa wolność człowieka i nie wiem co o tym sądzić pono i sokół nawijają dalej na wysokim poziomie, szczególnie zawsze jarałem się stylem pona bity w sumie fajne, takie inne niż to co do tej pory słyszeliśmy na produkcjach zip, ale meczą mnie te refreny troche, w każdym kawałku praktycznie to samo, troche to pierdoli całokształt. co sądzicie czarnuchy o tej płycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przesłuchałem ze 3 razy i wywaliłem. Nawijka obu panów w porządku, ale te refreny w większości faktycznie wkurzające i całokształt mnie nie zaciekawił zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Po zobaczeniu teledysku promującego płytę spodziewałem się czegoś dużo gorszego ale i tak szału nie ma. Plusy to jak dla mnie przede wszystkim Sokół który tekstowo wypadł jak zwykle dobrze oraz parę przyjemnie zagranych na żywych instrumentach podkładów. Niestety całość psuje wszechobecny vocoder ,słaba forma Pono(o dziwo) i koszmarne refreny. Tracki są mocno nierówne, jak coś gra to coś innego to psuje. Jak Sokół dobrze nawinie to Pono się nie popisze, jak Poniedziałek się spręży i przypadkowo coś po ludzku nawinie to zapierdolą taki refren że remizy, bayer fulle mogą się chować. Jak już wreszcie jest dobrze lirycznie to jest c***owo z bitem i tak całą płytę . BTW Słoń na nowej płycie w jeszcze lepszej formie niż na Chorych Melodiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 BTW Słoń na nowej płycie w jeszcze lepszej formie niż na Chorych Melodiach. Po przesłuchaniu Dem6n6l6gii stwierdzam, że Słoń ma nierówno pod sufitem, serio. Mimo to lubię ten jego chory styl i płyta bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://kamil462.wrzuta.pl/audio/1a6i8Xm ... eat._hades Rewelacja. Singiel z nowej płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://kamil462.wrzuta.pl/audio/1a6i8XmQkhP/vienio_-_nowe_bloki_feat._hades Rewelacja. Singiel z nowej płyty. Cała płyta w necie jest już od jakiegoś tygodnia. Strasznie słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Cała płyta w necie jest już od jakiegoś tygodnia. Strasznie słaba. True . Truizm goni truizm teksty jakby pisał je nastolatek na lekcji w szkole, te przeciąganie sylab, żeby tylko rymowało się coś co się nie rymuje pizganie czasownikami na prawo i lewo …gdyby nie gościnne występy (zwłaszcza Łony i Hi-FI) ta płyta byłaby asłuchalna .Szkoda coś takiego pisać bo gościa szanuję. Na Myspace Abradaba można przedpremierowo przesłuchać jego całą nową płyta . Coraz bardziej wolę Ostrego jako producenta niż rapera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 apropo - http://www.myspace.com/music/8298910/so ... s=facebook czuje sie jak, calkiem dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Abradab w dobrej formie, a jak ostry produkuje to musi być bomba. Uwielbiam jego bity. Najlepszy polski producent bez dwóch zdań. Coraz bardziej wolę Ostrego jako producenta niż rapera. Dokładnie. Ostatnio wszystkie jego zwrotki są jakieś przekombinowane. Nie mówię, że słabo rapuje, bo to byłaby przesada, ale słuchanie jego bitów sprawia mi większą przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ,ale Adaś po Ja Tu Tylko Sprzątam jakoś mnie tak nie jara. OCB jakoś do mnie nie trafiało , TDD tym bardziej ( no kawałki z Asfaltonu dobre w sumie, szczególnie 12 track lubię) i nie przepadam za jego zjaranym głosem z wnerwiającą chrypą :< Do tego usilne wypieranie się wszystkiego co powiązane ze słowem komercja, lans, 'sprzedać się' itp. chyba ma alergię na to ,bo daje monolog na ten temat na każdym koncercie i do tego ciska o tym w zwrotkach deeejmn. CZIL. Ostatnio wszystkie jego zwrotki są jakieś przekombinowane. Pomijając jego solo to na Bez Granic dosłownie nie mogłem słuchać jego zwrotki. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nadchodzi Dowód Rzeczowy Nr1 od Piha. Bedzie ogien i kto wie, moze przebije Leszka w plycie roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Bonus Tracki od Cube'a http://www.mediafire.com/?j9kz73bn45w2eo8 http://www.mediafire.com/?b3j23ti5lsv8ftj There was a RapUp interview last week about how the songs are unfinished (I'm personally assuming Cube is waiting for a Dre verse). And he didn't want to release the songs as unfinished (even though most of the tracks on this album are under 3 minutes), but he said when it's finished he will release it. Whether it be sooner or later. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Słuchał ktoś nowego Pezeta z Małolatem? Pierwsze wrażenia na gorącą to kilka naprawdę kozackich bitów ,przeogromny progres Małolata ,ciekawe kombinowanie z flow Pezeta(zwrotka w ‘’Hip-Hop dla mnie to ‘’to chyba jedna z lepszych polskich szesnastek jakie słyszałem w tym roku)i dobre kolaborację, tylko tę Dopaminę mogli sobie darować... Aż się zakrztusiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 "nagapiłem sie" z małpą to absolutny kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dokładnie. Ale plyta jest co najwyzej dobra. Pare petard i tyle. Duzo elektronicznych bitów nie w moim guście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi