obywatelPP Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 albo niech zrobia jeden kibel dla wszytskich. mi tam wszystko jedno nawet ta ostatnia wersja najlepsza Wersja dla koedukacyjnego kibla jest uskuteczniana w większości dyskotek i jakoś jeszcze nie spotkałem się z jakimś strasznym bulwersem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Wersja dla koedukacyjnego kibla jest uskuteczniana w większości dyskotek i jakoś jeszcze nie spotkałem się z jakimś strasznym bulwersem no chyba że jakaś para zbyt długo go okupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Przypomniało mi się : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Hipokryzja... Mecze RS mogą rozgrywać, ASG już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 asg to jest ogromny zastrzyk ieniedzy dla klubu i miasta.. poza tym masz umowe na rs a Asg to jest bonus ktory mozesz dostac i moga ci go odebrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 asg to jest ogromny zastrzyk ieniedzy dla klubu i miasta.. poza tym masz umowe na rs a Asg to jest bonus ktory mozesz dostac i moga ci go odebrac Ok, inny przykład - liczą na przeniesienie ASW na 2019 rok. Czy do tego czasu coś w stanie Północna Karolina coś zmieni się jeśli chodzi o to konkretne prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jakis 16/18 letni koleś sobie wymyślił ze chce zmienic płeć i ze chce korzystać z toalety i przebieralni dziewcząt. W radiu mowili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Zamiast frontmana Village People powinieneś mieć w avatarze https://cdn.cpbgroup.com/styles/inline-content-2-3rds/s3/hotels_2.png?itok=c6oMTcIG Jeśli próbujesz mnie obrazić to rób to tak bym zrozumiał co piszesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ale on zmienia tylko plec spoleczna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Ok, inny przykład - liczą na przeniesienie ASW na 2019 rok. Czy do tego czasu coś w stanie Północna Karolina coś zmieni się jeśli chodzi o to konkretne prawo? Tak.,Może się zmienić w listopadzie są w NC wybory gubernatorskie i McCrory ma coraz mniejsze szanse na reelekcje,a Roy Cooper coraz większe szanse na wygraną., Edytowane 22 Lipca 2016 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 http://szostygracz.pl/2016/07/22/nba-charlotte/ Polecam gównoburzę w komentarzach i tolerancyjnego redaktora Kujawińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nie ma to jak zabrać Charlotte ASG ze względu na krzywdzące LGBT prawo i jednocześnie organizować mecze NBA w Chinach. Straciłem cały szacunek do chorągiewki Silvera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Szacun dla niego, mnie by się nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja odnośnie tego całego gender mam tylko nadzieję, że jakiś Nadal czy Federer czy tam ktokolwiek z top100 gdzieś się zarejestruje na starość jako kobieta i zacznie łoić te wszystkie kobiety w tenisie. To byłby piękny kwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) po pierwsze fatalna decyzja NBA, bo jaki wpływ mają hornets na prawo w swoim stanie? po drugie, piękny przykład tego, na ile te tolerancyjne ruchy rzeczywiście respektują czyjeś wybory. argument siły wiecznie żywy. Edytowane 22 Lipca 2016 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Akurat ASG to jest finansowy bonus dla miasta i klubu... Na ASG zarabia się fortunę więc taki oczywisty strzał.... Chcecie zabraniać komuś coś to ok szanujemy nie zmuszamy was do zmiany decyzji ale nie widzimy powodu byście mieli dzięki temu zarabiać dodatkową kasę.. Podobnie obrywa Indiana zresztą.... I to jest proste jak budowa ,,,, NBA uważa inaczej niż władze Karoliny i zabrały im finansową nagrodę... I nie wiem gdzie tu Lorak dostrzegasz brak tolerancji.... Czy oni powiedzieli im że gracze z KAroliny nie mogą grać w NBA. Nic nikomu nie zabroli tylko podjęli czystą decyzję finansową i nagrodzili stan który jest zgodny z ich światopoglądem... A Charlotte już mocno oberwało z tego powodu finansowo nie tylko z powodu ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 nie zmuszamy was do zmiany decyzji? przecież zabranie ASW jest właśnie argumentem siły, który ma wpłynąć na zmianę zdania. (to na pewno nie był decyzja tylko SIlvera...) takie to szanowanie prawa ze strony tych niby tolerancyjnych środowisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ale lorak nie czujesz różnicy Z jednej strony ktoś komuś coś zabrania A z drugiej po prostu ktoś uznał że zabiera swoje pieniadze i daje je komuś innemu.. Ale gdzie tu widzisz nietolerancje? Bo ktoś uznał że nie będzie ASG tam tylko będzie gdzie indziej.... Po prostu podejmujesz decyzje jak stan KArolina to przyjmij ich konsekwencje Jedną z nich są starty finasnowe bo ludzie którzy mają inne poglądy podejmą takie a nie inne decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czy wam przeszkadza w toalecie kto obok was stoi i sika do pisuaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 nie zmuszamy was do zmiany decyzji? przecież zabranie ASW jest właśnie argumentem siły, który ma wpłynąć na zmianę zdania. (to na pewno nie był decyzja tylko SIlvera...) takie to szanowanie prawa ze strony tych niby tolerancyjnych środowisk. Jak Ci laska da kosza to też jest wg Ciebie argument siły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi