LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 niech jego synek nie bierze za dużo pod ogon, bo skończy jak tato, hehe Tato ma lekarstwo na Aids - South Parka nie oglądasz ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Oglądam, ale nie widziałem który odcinek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 http://www.cda.pl/video/508464/South-Park-odcinek-12x01-napisy-PL-Migdalki-Cartmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bo pedały to śmieszne istoty. Tak samo grubasy, a gruby pedał to już w ogóle polew na całego. Swoją drogą MJ - chyba największy kobieciarz w NBA (przynajmniej takie odniosłem wrażenie po przeczytaniu jego biografii), a tu nagle taki kwiatek w rodzinie się przydarzył. Shame on you - MJ jest tylko jeden, a to nie jego syn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bo Magic to 3 litery więcej. Człowiek leniwy się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Bez pajacowania, ale Marcin tego irokeza mógłby ogarnąć, bo niekorzystnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 cieszy się resztką włosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Irokez jest spoko - Birdman feat. Zyndrunas Ilgauskas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Wygrał Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 kałboj from texas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tylko mnie się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czekałem na taką odpowiedź Bardzo fajny ubiór wg mnie. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak na niego to wyjątkowo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czekałem na taką odpowiedź Bardzo fajny ubiór wg mnie. Jestem za. A lubisz kukurydze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tylko mnie się podoba? A teraz powiedz, sam byś w takim wyszedł gdzieś indziej, niż na bal karnawałowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi