SzczepanSzczur Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szykowne ale Wall spodnie pomylił, nie pasują. Ciekawe czyje Ferrari zasłaniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dobre Ferrari, tylko czemu srebrne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dobre Ferrari, tylko czemu srebrne? Bo srebrny to modny kolor w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bo srebrny to modny kolor w tym sezonie Jak dla mnie ten kolor jest zarezerwowany dla Medcedesów. Gortat wiem, że w Phoenix woził się BMW M3, bo to łysy dresiarz jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak dla mnie ten kolor jest zarezerwowany dla Medcedesów. Gortat wiem, że w Phoenix woził się BMW M3, bo to łysy dresiarz jest. Mercedes a fe - to auto dla starych dziadków - - Mercedes w ogóle nie jest modny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Elegancko, naprawdę klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 https://twitter.com/AndyGlockner/status/539817498825482240 Glowa modela ucieta, ale pidzama dla fanow mj w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Trzeba mieć jaja żeby się w czymś takim pokazać publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 lepszy ciuch niż niektóre śmieszno -żenujące stylizacje gwiazdek nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 sama bluza jakby była bez spodni to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bluza jest ok, ale dopierdolic sobie spodnie do kompletu to dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 ja pi****le co za fagot, państwo Johnsonowie muszą sobie odpowiedzieć na pytanie "Gdzie popełniliśmy błąd?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Hejterskie gówno, nikt nie każe Wam go za dupe łapać. Niech sobie śmiga w czym chce. Co mi do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ej UkrytySmoku, Tobie też nikt wyżej nie zabrania się z takimi bujać, więc w czym problem??? Kto ma beke z typa, jego sprawa, a legendarna "tolerancja" winna działać w dwie strony hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chodzilo mi o podpis pod zdjęciami, kazdy ma prawo byc gejofobem - pełna zgoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co Wam przeszkadza zadeklarowany gej ubierający się jak ciotka? Syn Magica taki jest i niech będzie nie wiem co Was w dupe szczypie. Mnie razi jak koszykarze NBA pozujący na twardzieli ubierają się jak cioty. Trochę niespójny jest taki wizerunek, a tego nie cierpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chodzilo mi o podpis pod zdjęciami, kazdy ma prawo byc gejofobem - pełna zgoda. to żadna fobia, nikt tu się go wcale nie boi. Chodzić, może sobie i chodzić, niech wygląda jak chce, ale trzeba przyznać, że trochę to jednak razi. Facet nie powinien tak wyglądać, jak mu źle w ciele mężczyzny, to niech zmieni płeć - stać go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Razi w c***. Ja to olewam z miejsca i tyle. Szkoda mi czasu i tak pełno xenofobii jest w około. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) to żadna fobia, nikt tu się go wcale nie boi. Chodzić, może sobie i chodzić, niech wygląda jak chce, ale trzeba przyznać, że trochę to jednak razi. Facet nie powinien tak wyglądać, jak mu źle w ciele mężczyzny, to niech zmieni płeć - stać go. "Trochę razi" Z drugiej strony działalność tego typu osobników, typu Rafaeli, przynosi mnóstwo korzyści, zwyczajnie ośmieszając całe te środowisko ale i powodując uczucie wstrętu u osób nawet bardzo "tolerancyjnych" Havlicek - dzięki za poprawkę! Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Pan A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Nie mam nic do gejów, tych nosząc się jak syn Magica też. Nie podoba mi się to, ale chłopakowi odbiło (nie dlatego że jest homo tylko, ze względu na hajs w jakim opływa) stąd też styl na ultrahomosia. Chce kochać się z facetem jego sprawa nic mi do tego. Chodzi ubrany jak pajac/Westbrook nie ważne - nie mam nic do tego - obśmieję w myślach i tyle. @kungfubestia skąd Ty niby wiesz jak powinien wyglądać facet? Poza tym też trzeba rozróżnić styl ultrahomosia od zaburzeń osobowości: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/51,35751,17015583.html?i=4 "Trochę razi" Z drugiej strony działalność tego typu osobników, typu Rafaeli, przynosi mnóstwo korzyści, zwyczajnie ośmieszając całe te środowisko ale i powodójąc uczucie wstrętu u osób nawet bardzo "tolerancyjnych" e: nice one! Edytowane 3 Grudnia 2014 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi