adamb81 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 a gdzie plecaczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlix Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Durant wygląda w tym wdzianku, jak ciotka Gienia. Tylko papilotów brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 jakby byl w ciazy to zajebisty ficik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A w takich butkach grał dziś George Hill... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak zobaczyłem nowy post, to pomyślałem sobie o pierwszym przedsezonowym meczu Parsonsa. Co do butów to ładne, dziewczęce... i oczywiście hashtag musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak zobaczyłem zdjęcie tych butów Hilla, to od razu pomyślałem, że może w jakiś sposób jednoczy się z kobiecą walką przeciwko rakowi piersi? Bardziej w tą stronę bym celował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bardziej to on jest gotowy na zlot miłośników kucyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak zobaczyłem zdjęcie tych butów Hilla, to od razu pomyślałem, że może w jakiś sposób jednoczy się z kobiecą walką przeciwko rakowi piersi? Bardziej w tą stronę bym celował. Też myślę że jest to związane z Breast Cancer Awareness Month, w NFL jak oglądałem w niedziele mecz to też gracze mieli pełno akcesoriów w tym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Też myślę że jest to związane z Breast Cancer Awareness Month, w NFL jak oglądałem w niedziele mecz to też gracze mieli pełno akcesoriów w tym kolorze. W tym wypadku chyba chodzi konkretnie o wsparcie dla córki Devona Stilla z Bengals, która choruje na raka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Zastanawiam się czy Westbrook został 'przeoczony' celowo. W sumie on to chyba musiałby się pojawić na wózku inwalidzkim jak Flynt(ten od Hustlera) żeby znowu było głośno o jego ubiorze http://www.foxsports.com/southwest/story/russell-westbrook-fashion-oklahoma-city-thunder-102914 Edytowane 31 Października 2014 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 królowa śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja wiem, że Muggsy jest mały, ale nie musi zakładać ubrań po starszym bracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 #bff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Russel to zdjęcie chyba wrzucił na zasadzie "Hej! Patrzcie, ziomek ubiera się jeszcze debilniej niż ja!" Co to cuerva jest? Glano-sandały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Russel to zdjęcie chyba wrzucił na zasadzie "Hej! Patrzcie, ziomek ubiera się jeszcze debilniej niż ja!" Co to cuerva jest? Glano-sandały? Akurat turtle jest tutaj ubrany normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ten z Russem to Chiro Immobille ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Akurat turtle jest tutaj ubrany normalnie. Zgoda ale wiesz jak to jest - jedna jaskółka i wyjątek od reguły. A ten drugi to kto? Chyba nie koszykarz bo jakiś taki mikrusowaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 To jest niejaki Olivier Rousteing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) A ten drugi to kto? Chyba nie koszykarz bo jakiś taki mikrusowaty. To jest niejaki Olivier Rousteing. Młody Bóg http://www.elle.pl/moda/artykul/mlody-bog-olivier-rousteing Edytowane 19 Listopada 2014 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi