BiałaCzekolada Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FaJnPj4lewA uwielbiam sposób w jaki "wozi się" Paul George w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Stylówa trochę przesadzona jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 PG ubiera Russel Westbrick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 O co wam chodzi? Marynara bajeczka. Buty bym zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Podbijam, skarpety też zajebiste. wieczna beka z ludzi ubierających się w ten sposób Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 plus łańcuch ;-) buty słabe skarpety jeszcze gorsze ale gość zaskoczył mnie bardzo na plus.... ciekawy luz i poukładane w głowie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Marynara bajeczka. Buty bym zmienił. ja jakoś nie mogę się przemóc jak widzę ubranych w garniaki czarnoskórych. nie jestem rasistą ale dziwnie to wygląda tym bardziej jak chce to się mieszać z łańcuchami cygańskimi i butami do breakdance. nie zapomnę jak pewien czarnoskóry koszykarz grający w Polsce powiedział do mojego kolegi ubierającego się na murzyna 'stay white". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Nie ma co generalizować, wiadomo, że ci wszyscy marni hipsterzy typu George wyglądają najgorzej, ale np taki Jay Z mógłby udzielić paru rad na temat tego jaki wybrać garnitur. Swoją drogą tylko czekać aż polskie nastolatki, które inspirują się każdym gównem ze stanów podłapią taki styl ubierania. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 a wiecie moze jakiej firmy sa marynarka i spodnie ze sciagaczami-bo nie moge znalezc na necie? czy byly robione tylko na zamowienie i nie mozna ich kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) a wiecie moze jakiej firmy sa marynarka i spodnie ze sciagaczami-bo nie moge znalezc na necie? czy byly robione tylko na zamowienie i nie mozna ich kupic? Podpytaj na www.belikenigga.com Edytowane 29 Stycznia 2014 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mi sie tam ogolnie cała stylowa George podobała ale moglby chociaz zmienić kolor butów bo husteczka w kieszeni od marynarki juz pasuje do skarpet wiec buty moglby chociaż ubrac pod kolor rekawów od marynary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Nie ma co generalizować, wiadomo, że ci wszyscy marni hipsterzy typu George wyglądają najgorzej, ale np taki Jay Z mógłby udzielić paru rad na temat tego jaki wybrać garnitur. Swoją drogą tylko czekać aż polskie nastolatki, które inspirują się każdym gównem ze stanów podłapią taki styl ubierania. Mówisz i masz ;] a wiecie moze jakiej firmy sa marynarka i spodnie ze sciagaczami-bo nie moge znalezc na necie? czy byly robione tylko na zamowienie i nie mozna ich kupic? @jordan20 sprawdź na belikenigga.com edit: Widzę że już ktoś mnie wyprzedził Edytowane 29 Stycznia 2014 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 US ma swoją modę. Mnie rozpierdalało jak pare lat temu wszyscy byli ubrani w worki zamiast garniaków, z szerokimi krawatami prawie do kostek, z wiązaniem na takie turbo-malutki węzełek i koszule z kołnierzykiem w tym mega spierdolonym stylu. To była rzeź jak dla mnie a dzisiaj np Wade: czy james Mają ciuchy na pełnym kozaku. Marynarki pięknie skrojone, taliowane, dopasowane. Szacuneczeq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiem o czym mówisz. Było to już wrzucane. Dla porównania moda 2003 vs 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Klasyka gatunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tu jest klasyka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 hahaha, o k****, Kobe wyglada jak Neo z Matrixa. ps. niech mod wydzieli te modnisiowe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 hahaha, o k****, Kobe wyglada jak Neo z Matrixa. Raczej Neo meets Skywalker Albo Star Wars kinky cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi