kulfon Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dziś wielki mecz, Wizards zmierzą się z Miami Heat. Przed nami długo wyczekiwana konfrontacja Jamesa Lebrona z Arizą oraz pojedynek na deskach między Polskim Młotkiem, a Boshem. Do składu Miami powraca Wade ztj Flash oraz Shane Battier. Czy to pozwoli ekipie Żaru na uniknięcie trzeciej z rzędu porażki? Nie sądzę, Wielka Trójka w składzie Wall, Beal oraz Porter powinna znaleźć receptę na nieco już podstarzały skład Miami. Wydaje się, że największym zagrożeniem działającym na niekorzyść Czarodziejów jest przewaga własnego parkietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wielka Trójka w składzie Wall, Beal oraz Porter powinna znaleźć receptę na nieco już podstarzały skład Miami. Wydaje się, że największym zagrożeniem działającym na niekorzyść Czarodziejów jest przewaga własnego parkietu. WTF did i just read? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Przyznam, że też nie mogę doczekać się wielkiego pojedynku LeBrona Jamesa z Trevorem Ariza. Mam nadzieję, że obaj zawodnicy swoją grą w nadchodzącym meczu dostarczą nam wspomnień do końca życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 WTF did i just read? nie did a have Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 nie did a have wpisałem w google i to i to, więc chyba się mylisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 dobre czasy nastały, żeby forumowi poligloci musieli posiłkować się googlami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 To zależy czy pisałeś po imperialnemu czy po kolonialnemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 dobre czasy nastały, żeby forumowi poligloci musieli posiłkować się googlami ja nie twierdzę że jestem nieomylny, co jest takiego w sprawdzeniu? Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 spoko, po prostu mnie to rozbawiło, przecież to tylko jedno krótkie zdanie, a nie cała rozprawka bez wkrętki żadnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 To juz dzisiaj????? Trevor !! Trevor!! Nawiasem mowiac- biedny Bosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Czekałem na ten mecz od dawna. GO Polski Młotek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wreszcie obejrzymy Trevora vs LBJ. Jak tylko poznałem terminarz tegorocznego sezonu, to sobie zaznaczyłem ten dzień w kalendarzu. Dafaq?! BTW. Polski Młotek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 LeBron ponoć szykuje się na ten mecz ostro bo nie chce kolejnej porażki. Czekam na super rywalizację, a szczególnie wspomniany LBJ-Ariza mam nadzieje, że Heat grają bez Chalmersa bo może Wall wtedy zdobędzie triple double ;D Go Wizards!!! Go Marsin!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Big 3 z wizzards to Wall, Beal, Gortat oni zapoczątkują dynastie z washingtonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jesteście tu? James wypowiedział wojnę Arizie i reszcie Czarodziejów: "We'll see Wednesday how I'm coasting. You'll see the numbers I'll put up on Wednesday. Just watch". http://nba-stream.com/live/wizards-live-stream/channel-1/ Lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) PANOWIE TO JEST MIAZGA!!!! a miałem się nie ujawniać ;] 43 pkt w piewszej kwarcie !! Chris Bosh... who??? Edytowane 16 Stycznia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Az napisze posta z telefonu, czego szczerze nienawidze. I love this game! 43-18! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) 43:18 jaki blowout jeszcze run 20:0 Marcin i reszta poki co zabili Lebrona to chyba 3 porazka z rzedu bo 25 pktprzewagi w 1 kwarcie to sie rzadko zdarza. pod koniec 1q Wizards mieli 75% fg i 5/5 3pts polecam blok Nene na Jamesie miodzio Edytowane 16 Stycznia 2014 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 lbj na razie -28 smaży, was są +30. oj dzieje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 + 32 czas iść spać i obudzić się rano z wygrana miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi