wowo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Bez ankiety. Niech wypowiedzą się ci, którym zależy, za chomika może mieć głos Lorak. Deadline ustalmy do jutra do godziny 00. Jak wypowie się 5 osób to znaczy, że reszcie obojętne i decyduje prosta większość 3>2. Go bo faktycznie nie ma co czekać, tak to już część os ób napisze gameplan chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ode mnie też nowe @up: nie chciałem w jednym poście zawierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mi jest obojętne, jak wg Was jest lepiej tak zróbcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan był tylko jeden Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja jestem za nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jak dla mnie może zostać tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja też, jeszcze mi się trafi Julekstep i będę musiał z łzami w oczach oglądać lata 80-te, a wtedy mi będzie ciężko coś wychwycić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 czy tylko ja mam takie wrażenie, czy jakaś połowa uczestników od momentu końca draftu z lekka zlała na to co tu się wyrabia? mnie bardziej interesuje do kiedy dajemy czas na pełne gameplany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 stare. już przygotowałem się na Jordana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 już przygotowałem się na Jordana ja też mam już pierwszy szkic zrobiony pod Twój team (gdyby nie błędy w rotacji, to nawet fajnie się z Tobą meczapuje) ale nie będę pisał dalej skoro nie wiadomo czy losowanie zostaje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 nowe (btw dzis wieczorem postaram sie wrzucic opis mojej druzyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 bez znaczenia... game ale opis mogę dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) zastanawiam się powoli nad nowym losowaniem, skoro i tak wszystko stoi i kwiczy, skorzystam z tego przywileju i zagłosuje za nową loterią z tej strony sorry dh12 - mam nadzieję, że i tak na mnie trafisz, ale trochę później // january, można przyjąć, że kucio też był za nowym.. z tego co pamiętam Edytowane 12 Stycznia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 no to jeśli miał być real brasilian style to można do tego wrócić, wowo chyba jako jedyny kuma w ogóle o co tam chodzi, więc mógłby porozstawiać wylosowane wcześniej przez kogoś pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 więc tak zróbmy, to brzmi rozsądnie przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan był tylko jeden Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Halo, co tu się dzieje? Dlaczego mój głos nie jest liczony? Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 jeśli pytasz serio... to niestety (albo stety) nie wszyscy mają prawo głosu tj. ma go cała 16ka i mała grupa zaakceptowanych przez resztę, nazwijmy to po imieniu - ekspertów ;] ntb. przypominam, że cały czas liczę na miejsce w jury dla ai3, nie wiem jak Wy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 ai3 powinien być jako przeciwwaga dla Bastillona da się losować co runde bez problemu ja się niepotrzebnie uniosłem a znając życie Lorak to ma takie cuda nie widy w excelu rozpiane na losowania, że nie ma szans na manipulację. Po prostu np. do par które wygrają swoje mecze po prawej stronie w 1 rundzie przegranych dolosujemy 4 które przegrają 2 rundę z lewej strony i wszystko będzie cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 wowo +1 do losowania co rundę. Co do obecnego jest mi obojętne czy powtarzamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 ai3, rw, Jendras, Chytruz, xamel, bastek, Lorak, Bast, przem, ely3, Chris - tych ludzi bym zaprosił jeśli jeszcze nie są zaproszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi