Reikai Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Zawsze można zbudować zespół w stylu Pistons 2004.Dobrze pasujące klocki do siebie > najlepszy GTG,przykładem niech będą tegoroczni Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ale to nie draft z jednego sezonu tylko alltime, wiec takie coś nie przejdzie. Swoją droga przykład tegorocznych Spurs kompletnie nietrafiony, bo masz tam pełnokrwistego GTG i graczy, którzy mogliby ciągnąć niejedną drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ale to nie draft z jednego sezonu tylko alltime, wiec takie coś nie przejdzie. Swoją droga przykład tegorocznych Spurs kompletnie nietrafiony, bo masz tam pełnokrwistego GTG i graczy, którzy mogliby ciągnąć niejedną drużynę. Tylko Parker mógłby ciągnąć niejedną drużynę. Duncan jest stary, Manu prastary, Kawhi to nie jest pierwszoplanowy gracz. Sam jestem od lat fanem Spurs, ale naprawdę nie popadajmy w skrajności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nawet przy 12 potrzeba 100 kolesi wiec pewnie lawki beda mocno srednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ale nie ma rywalizacji drużyn, a poza tym ostatni all-time nie doszedł do skutku tak naprawdę. A to nie wygrałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 era post-Jordan to od 98/99 czy 03/04? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 A to nie wygrałem ? Nie Mi pasuje można się bawić. 12 teamów to mniej problemów z draftem (mniej GMów). 9 osobowy roster (8 to było za mało by fajny team sklecić). System ABBBABABA przy drafcie i jazda. Niech reszta napisze co o tym sądzi. Nie za dużo o jedno B na początku? era post-Jordan to od 98/99 czy 03/04? od 98/99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mi pasuje można się bawić. 12 teamów to mniej problemów z draftem (mniej GMów). 9 osobowy roster (8 to było za mało by fajny team sklecić). System ABBBABABA przy drafcie i jazda. Niech reszta napisze co o tym sądzi. A co tam. Póki nie ma regulara można to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Skoro Post Jordan to mogę grać,czy nie ma już miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 dla mnie spoko, nie wiem jak inny (12 czy 13 to mała różnica i tak osoby spoza pierwszej 10tki będą musiały ogarnąć team bez prawdziwego gtg), czyli przedział czasowy 98/99 - 13/14, 9 picków systemem ABBABABA Znów wybieramy za okres 2 lat? no i potrzebny jest organizator - ktoś by się pisał ?(idealna byłaby osoba spoza "grających") (tutaj skoro ma być forma uproszczona, bez tych rebutali etc, to tak naprawdę rola ograniczona chyba tylko do wylosowania kolejności draftowania + ew. maile z ponagleniami do osób zwlekających z pickami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 A ja proponuje aby wyższe picki(rodem z NBA) dawać od najmniejszej ilości postów lub stażu ( jakiś wzór może?) aby wyszło ciekawiej i ja sam chciałbym pogłówkować niż iść na łatwiznę i dominować Shaqiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 sprawiedliwe w sumie, ale boję się, że niektórzy forumowi wyjadacze uruchomiliby swoje multikonta ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 chyba nikt nie spina się tak na wygraną w tej zabawie, zeby takie coś robić. ja byłbym za losowaniem jednak, ale dostosuję się do głosu większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Poprośmy Loraka o organizację i losowanie. Ustalmy tylko, czy 12tka graczy to dość. Jeśli tak, to Reikai dopisuje się do listy jako ostatni i zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dokładnie. Lebron Duncan Dirk Kobe Shaq Wade Duncana czy Shaqa nie zbilansujesz parą Howard/Pierce a mniej więcej tak będzie wyglądac pozycja last picku. W sumie jeszcze KG i Durant są spoko i tak 8 pick ma fajną sytuację w systemie stycznia, ale już ostatnie są mocno w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 jakby co to mnie nie będzie sobota-niedziela (jakby jakimś cudem draft zaczął się tak szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) a to wy znowu chcecie grać jakieś drafty ? Przecież ostatniego nie doprowadziliśmy do końca (ja chętnie jak coś). Myślałem, że lista jakaś top 50 powiedzmy a nie znowu draft, opisy drużyn itd. Bleh. Edytowane 19 Września 2014 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Draft to akurat poszedł zadziwiająco sprawnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 a to wy znowu chcecie grać jakieś drafty ? Przecież ostatniego nie doprowadziliśmy do końca (ja chętnie jak coś). Myślałem, że lista jakaś top 50 powiedzmy a nie znowu draft, opisy drużyn itd. Bleh. ma być draft podobnie jak poprzednio, ale ta reszta cała ma być uproszczona (żeby tym razem skończyć) - czyli krótki opis drużyny, jakiś podstawowy gameplan i tyle. żadnych rebutali itepe - właśnie warto jeszcze ustalić czy ma być turniej h2h, czy tabelka (ja w sumie byłbym za tabelką) a już widzę że jest stosowny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi