RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zakochałem się w kilku bitach, które to tworzą tę grupę https://www.facebook.com/groups/571055262947284/?fref=ts Ale nie śmiejcie się, jest to czyste, platoniczne uczucie. ps. i tak lepsze love story niż twilight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 co to jest? jestem stary i nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 a ja nie mam fejsbuka, man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 co to jest? jestem stary i nie ogarniam. Ta grupa jest piękna, po prostu esencja polskiej młodzieży się zabrała w celu wymienienia swoich poglądów intelektualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ta grupa jest piękna, po prostu esencja polskiej młodzieży się zabrała w celu wymienienia swoich poglądów intelektualnych. Właśnie widzę banda imbecyli i nic więcej, bez urazy. Tak w ogóle to co ma na celu ta grupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Właśnie widzę banda imbecyli i nic więcej, bez urazy. Tak w ogóle to co ma na celu ta grupa ? to był sarkazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Właśnie widzę banda imbecyli i nic więcej, bez urazy. Tak w ogóle to co ma na celu ta grupa ? Co ma na celu to nie wiem, ale dostarcza mi rozrywki już drugą godzinę. Do tego jeszcze poprosiłem kumpele o wrzucanie statusów pisac - xxx(numery moich kumpli). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi