GeDDo Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mi to pasi. A masz zamiar ich szybko wyeliminować? ?No oczywiście, przecież nie będę sam opierdalał całego PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 tak btw to nie wiem czemu Brackins grający sezon życia nie wszedł do żadnej all-nba team :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ogółem to czas na podsumowanie RS w Detroit.. Główny cel czyli awans do PO został spełniony, do 50w brakło tylko dwóch meczów więc jestem w miarę zadowolony. Pod względem ataku naprawdę świetny sezon, 4 miejsce pod względem zdobywanych punktów, a pierwsze pod względem skuteczności z gry. W ataku wszystko jest jak należy.. Tyle, że tak samo jak w tamtym roku szwankuje obrona. Pistons naprawdę fatalnie bronią i jak na tą obronę to ten bilans jest dobry. Indywidualnie nikt mnie jakoś nie zachwycił, niezła końcówka w wykonaniu Beasleya i bardzo solidny sezon w wykonaniu Griffitha, który na PG też sobie dobrze radził i zaskoczył mnie pod względem skuteczności z gry. Ogółem to jak już odpadnę z Cavs to będę poszukiwał jakiegoś defensive anchora pod kosz i jakiegoś PG, który ma pojęcie o obronie, więc jak ktoś jest chętny do rozmów to może już teraz zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi