GeDDo Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Offseason zapowiada się wyjątkowo ciekawie i mimo tego, że ja nie powalcze na rynku FA to nie będzie on mi się dłużył tak jak poprzedni. W c*** dobrych zawodników i dużo drużyn z wyczyszczonym salary. Będzie się działo. ja coś czuję, że będzie bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ty nie masz co narzekać , bo Celtics mają dużo wolnej kasy i sobie powalczą, a pewnie chciałbyś żeby Celtics w następnym sezonie wrócili już do wielkiego grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To będzie najdłuższe fa w historii. Im więcej zespołów ma kasę, tym dłużej zawsze to trwa i będzie przebijanie po 200 tysięcy jakiś leszczy jak już wszyscy najlepsi podpiszą z Wizz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najdłuższe i pod względem zawodników do zdobycia chyba też najlepsze? Swoją drogą były rozmowy podczas poprzedniego FA o zmianach które miałyby skrócić jego czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Drexler pozamiatal jastrząbki FA faktycznie bedzie ciekawe,ale niestety potrwa pewnie z dwa miesiace Moze niech kazdy wysle maila do komisza z oferta dla graczy i wtedy robimy simke? Bez przebijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 82 - Spurs 127 play-by-play 76ers 88 - Pacers 115 play-by-play Mavericks 112 - Magic 95 play-by-play Knicks 96 - Heat 111 play-by-play Jazz 93 - Hawks 95 play-by-play Timberwolves 103 - Grizzlies 85 play-by-play Raptors 99 - Pistons 96 play-by-play Hornets 109 - Nets 105 play-by-play Nuggets 79 - Bucks 89 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nate McMillan (Knicks) - 7 dni (Bruised Hip) Lebron James (Raptors) - 8 dni (Broken Nose) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jak pewnie większość zauważyła regular season awards można zobaczyć na stronie więc ich tu nie wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 A no i jeszcze jeśli chodzi o start PO to prawdopodobnie będzie on w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Chyba nie bylo jeszcze tak zeby w top3 strzelcow byli gracze z 1 druzyny. Kto simuje 1 runde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Według mnie całą I rundę powinien wysimować GeDDo, nawet jeżeli miałoby się to odbić kosztem czasu w którym się ona zakończy. Ewentualnie simki pozostałych omiszy po zakończeniu serii z udziałem ich drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Tez jestem za takim rozwiazaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie wiem czy Geddo da radę simowac więcej niż raz w tygodniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Więc tak ... moge simowac I rundę sam do momentu, aż ekipy innych komiszy odpadną. Aczkolwiek raczej na pewno nie będą to simki dzień po dniu i moga być o różnych porach dnia (mogą starać się pisać mniej więcej o której będzie kolejna). Plus jest taki, że na chwilę obecną nie mam jakiegoś dłuższego wyjazdu na kilka dni. Aczkolwiek jak się taki pojawi, to wtedy będzie przerwa przynajmniej kilka dni (oczywiście uprzedzę wcześniej). Start może być w środę, ale simka raczej w okolicach godziny 23-24. Edytowane 5 Maja 2014 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Mi to pasi. A masz zamiar ich szybko wyeliminować? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ja z Cavs to i tak odpadne.. 4:0 w RS, a większość próbnych simek przegrywam po 4:2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 4:0 w rs nic nie znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ok to zaczynamy w srode z Geddo, chyba kazdy sie zgodzi ze mimo obsuwekmtak bedzie najlepiej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 4:0 w rs nic nie znaczy. Ale we wszystkich próbnych simkach też odpadam, Cavs mi nie leżą. Ale jak raz udało mi się ich przejść to doszedłem do finału po drodze ogrywając Hawks 4:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Nie mogłeś ograć Hawks, bo Hawks nie przejdą I rundy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Akurat w tamtej simce Wizards nie udało się wygrać meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi