SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Niestety przez mój błąd muszę powtórzyć day 116, mam nadzieję że mi wybaczycie. Dopiero się uczę a jak wiadomo człowiek uczy się na błędach. Postaram się wysimować tych samych zwycięzców. Jeszcze raz przepraszam.Jako, że mamy spore opóźnienie to plan jest taki:Za 30 minut day 116, ok.18 - 117, jutro rano - 118, jutro wieczorem - 119, i w niedziele wieczorem - 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzień 116 (na pierwszym miejscu goscie)Lakers 91 - Nuggets 99play-by-playTimberwolves 117 - Wizards 114play-by-playClippers 96 - Heat 92play-by-playPistons 120 - Nets 118play-by-playMavericks 121 - Trailblazers 106play-by-playCavaliers 101 - Jazz 113play-by-play76ers 101 - Bucks 118play-by-playKnicks 88 - Hawks 115play-by-playRaptors 81 - Celtics 95play-by-playSonics 119 - Grizzlies 118play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze dziś wieczorem!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Połowicznie Ci wyszło. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Tylko 3 wyniki są inne, z czego dwa nie mają znaczenia.. Niestety Xamel, jesteś jedynym poszkodowanym. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mój ma, spadłem za Orlando ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie zauważyłem, ale jeszcze nie wszystko stracone, bo MAgic grają z Celtics, poza tym jest losowanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzień 117 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 104 - Hornets 96 play-by-play Bulls 132 - 76ers 85 play-by-play Warriors 128 - Jazz 103 play-by-play Grizzlies 102 - Timberwolves 112 play-by-play Hawks 88 - Celtics 61 play-by-play Nuggets 104 - Knicks 122 play-by-play Mavericks 124 - Sonics 122 play-by-play Trailblazers 117 - Kings 100 play-by-play Raptors 109 - Heat 107 play-by-play Spurs 117 - Rockets 80 play-by-play Suns 85 - Clippers 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brandan Wright (Pacers) - 8 dni (Inflamed Appendix) James Worthy (Spurs) - 3 dni (Flu) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jak Olajuwon nie dostanie mvp to się pewnie wkurzy I odejdzie żeby nie być w cieniu Isiaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Może chcesz go oddać za coś z Pistons e takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzień 118 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 132 - Hornets 114 play-by-play Rockets 82 - Raptors 86 play-by-play Nets 107 - Heat 116 play-by-play Pacers 104 - Grizzlies 102 play-by-play Cavaliers 121 - Clippers 122 play-by-play Pistons 118 - 76ers 90 play-by-play Trailblazers 109 - Sonics 103 play-by-play Bucks 86 - Bulls 137 play-by-play Kings 76 - Spurs 109 play-by-play Magic 71 - Celtics 88 play-by-play Suns 115 - Mavericks 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Mike Gminski (Suns) - 6 dni (Broken Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze dziś wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 5 seed już pewny, na 50 w nie ma szans więc czas dać odpocząć w dwóch ostatnich meczach S5 i dać się wykazać rezerwowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Uff już dawno tak nie zerkałem na wyniki innych jak przez ostatnie kilanaście dni. Na szczęście wszyscy grali fair i podenerwujemy trochę 1 seed w I rundzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Może chcesz go oddać za coś z Pistons e takim razie? Może nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jak masz zostać z niczym to lepiej mieć chociaż jakiegoś Koufosa czy Varnado.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Teraz to on już FA jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wiem , wiem , ale jakby były jakieś problemy wychowawcze z nim to wiesz gdzie się odezwać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 FA będą k**** mega, ciekawe zadecyduje te kilka setek, czy będą niespodzianki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Offseason zapowiada się wyjątkowo ciekawie i mimo tego, że ja nie powalcze na rynku FA to nie będzie on mi się dłużył tak jak poprzedni. W c*** dobrych zawodników i dużo drużyn z wyczyszczonym salary. Będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 88 - Grizzlies 106 play-by-play Trailblazers 100 - Clippers 96 play-by-play 76ers 82 - Mavericks 125 play-by-play Kings 104 - Suns 109 play-by-play Heat 93 - Nets 109 play-by-play Pistons 125 - Celtics 86 play-by-play Bucks 106 - Sonics 112 play-by-play Cavaliers 116 - Hawks 90 play-by-play Lakers 126 - Rockets 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Sidney Green (Rockets) - 22 dni (Broken Jaw) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 CDR z Blairem co za mecz.. CDR 17-22 z gry i 41 pts, Blair 12-14, 26 pts, 15 rebs.. W ogóle rezerwowi domagają się większej roli w zespole. A w całej lidze 5 zawodników z 40+ pts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi