agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Schrempf....Dale Ellis kuzwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to trochę nie tak. to nie ugięcie się pod presją było problemem, lecz inteligencja Robinsona. to jeden z najmądrzejszych graczy w historii i zwyczajnie padł ofiarą "myśleć za dużo". bo to na boisku niestety przeszkadza. poza tym charakterologicznie był całkiem inny niż większość tych czarnych pseudo samców alfa i inny nie w tym złym sensie. Lorak a jak to ma się do Duncana który skończył filozofię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wszystkie moje picki z wish-list już poszły. Ale jaja. @kucio Schrempf jest świetny, ale twój team jest najdziwniejszy w całej zabawie. Musiałbym przysiąść głębiej żeby powiedzieć coś więcej na temat twojego składu poza tym, że passing i chemistry masz perfekcyjne, @ignazz Po co ci LJ? Szkoda, widziałbym go u chomika przy Paytonie i Divacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 @ignazz Po co ci LJ? Szkoda, widziałbym go u chomika przy Paytonie i Divacu. LJ to moj ulubiony pleya ever Mam nawet koszulke i 4567890 kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zamiast tego Adamsa mogłeś jechać z LJem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A propos składu wowo to dziś w nocy Ray Allen zagrał taką obronę na DeRozanie w 4 kwarcie że przecierałem oczy ze zdumienia - he he może on nie jest takim złym obrońcą albo wowo wziął nie te lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Lorak a jak to ma się do Duncana który skończył filozofię a to skończenie filozofii oznacza, że jest się bardzo inteligentnym? EDIT zresztą co do Duncana też można mieć wiele zastrzeżeń odnośnie clutch i lideshipu. swego czasu na ebaskecie była o tym mowa (5% by Ronin, niektórzy pewnie pamiętają ;]). Edytowane 6 Stycznia 2014 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zamiast tego Adamsa mogłeś jechać z LJem. Moglem ale LdJ (d od Demetric)njest bardzo undersized i niestety jest jest jednym wielkim what if a tych 2 latach bazowal na atletyzmie z rzutem bylo bardzo roznie... Byc moze nawet Coleman jest lepszym wyborem w tego typu zabawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dobra to teraz mogę się przyznać: PG Porter SG Hornacek SF LeBron PF Schrempf C Sikma Sixth man Gervin Roles Eaton Roles Hayes Pozdrawiam i dziękuje Nowatorskie podejscie, 2,3,4 pick na ławkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Moglem ale LdJ (d od Demetric)njest bardzo undersized i niestety jest jest jednym wielkim what if a tych 2 latach bazowal na atletyzmie z rzutem bylo bardzo roznie... Byc moze nawet Coleman jest lepszym wyborem w tego typu zabawach. ...więcej grzechów nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ale punkty spod kosza (na efektywnym poziomie) będzie Ci kucio w stanie zapewnić chyba tylko LBJ z graczy w podstawowej piątce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) ...więcej grzechów nie pamiętam chodzi o to ze jest kilku zawodnikow ktorzy ciagle nie zostali wybrani a na pozycje PF sa lepiej niz swietnym fitem imho. P.s. Peak Colemana chyba byl jednak lepszy od LJa. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Co z tego skoro Coleman to Cousins 1.0 Prime Larry Johnson w obecnej lidze byłby tym kim chcielibyśmy żeby był Blake Griffin Edytowane 6 Stycznia 2014 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ale punkty spod kosza (na efektywnym poziomie) będzie Ci kucio w stanie zapewnić chyba tylko LBJ z graczy w podstawowej piątce. i o to chodzi ;] bo przeciez LJ jest w tym jednym z najlepszych w dziejach i wez go tu zatrzymaj jak wokol ma tylu shooterow (a do tego tak dobrze podajacych). a gdyby cos w jakims matchupie bylo nie tak, to Kucio moze przestawic sie na super D z Eatonem i Hayesem pod koszem, LJ tez wtedy bardziej koncentruje sie na obronie, a Gervin jak 6thman robi show w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 i o to chodzi ;] bo przeciez LJ jest w tym jednym z najlepszych w dziejach i wez go tu zatrzymaj jak wokol ma tylu shooterow (a do tego tak dobrze podajacych). a gdyby cos w jakims matchupie bylo nie tak, to Kucio moze przestawic sie na super D z Eatonem i Hayesem pod koszem, LJ tez wtedy bardziej koncentruje sie na obronie, a Gervin jak 6thman robi show w ataku. +1 całkiem fajnie to wyszło po początkowych wątpliwościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Raper waska rotacja na po powoduje zajezdzanie i zarowno ebasket jak i enba jechali po 40 minut. To nie rs tylko turniej. Bast wiadomo ze to kiepskie fity moze jestes nie na czasie ale Smith to pf a nie jestem szalony żeby grac nim na trojce. Ely3 wallace w obronie to kocur. Nie jest iguadola ale 1on1 d ma w c*** mocna plus przejebanie zbiera. Pamietajcie ze moje s5 jest bardzo mocne a zmienników dobieralem aby lepiej sie dopasować, poprawic d oraz mieć możliwość zaskoczenia rywala. Mogę rotowac dowolnie w zależności od rywala a hakeem swoje zrobi nawet przy slabszym sapejsingu bo nie będę go oral tylko na low post. Także chillout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Gervina dobrze opisują jego własne słowa - defense is for those who cant score. niezbyt pasuje mi do wygrywania. wygląda na to że mój steal może nie pójść wcale w ciągu draftu! niesamowite, bo idealnie pasuje do tej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie Oakley, nie Sampson, nie Daugherty, kurde, wymiękam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A run and gun mile widziane akurat i jeszcze przypomne ze dobrze zorganizowany atak odbiera możliwość grania bardzo szybko. Poza tym mogę postawić na przejebana obrone i jechac na open court do bolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A run and gun mile widziane akurat i jeszcze przypomne ze dobrze zorganizowany atak odbiera możliwość grania bardzo szybko. Poza tym mogę postawić na przejebana obrone i jechac na open court do bolu tylko ciekawe co zrobisz jak Hakeem wpadnie w foul trouble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi