agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Został jeden taki PF defensywny, że dupe i jaja urywa, potem przyszywa i raz jeszcze urywa Ja znam 2 takich jeden bez rzutu, drugi wersja z rangem z 5,5 metra. jak ktos chce chetnie sie podziele na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Wziałem Dantleya za wzgledu na to, ze wlasciwie nikt z moich obwodowych jakos szczególnie nie robił wjazdów, przyda sie ktos kto wymusza FT, a do tego jest scorerem na kosmicznej efektywnosci. Dla odmiany nie ma za to 3pt range. Myslalem nad nim duzo wczesniej, ale bylem na 95% nikt go nie wezmie - co dziwne, biorac pod uwage, ze Gervin poszedł tak wysoooko - generalnie kolejny zawodnik z top underrated eva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Nie kumam jednego z tymi 2 sezonami... Manu absolutny pick byl 05-06 ja wzialem Manu 05/06 i 06/07 - 2 sezony. January napisal przy Manu 06-07 czyli ucial jego najlepszy rok... explain please. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 06 to 05-06 a 07 to 06-07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 podziekowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Harden to taki sam obrońca jak Kobe, potrzebuje na SG offense pełną gębą i to mi daje w minutach po Kobim oraz podmiankę na PG gdzie będzie mógł grać picki. Mój backcourt to non stop jazda. W obronie na PG się nie przejmuję, większość z Was twierdzi, że obrona na PG jest niemal nieistotna,czyż nie ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Rappar Nie narazisz się - w latach 80tych była inna koncepcja gry więc inaczej się broniło. Od 4 lat Thibodeau wprowadził nową koncepcję bronienia picków której w latach 90tych nie uświadczysz i co? Po prostu bierz gracza i zastanów się czy on jest w stanie grać w obecnych czasach gdzie podwajanie jest dozwolone itp. I zastanów się jak by bronili gracze obecni przeniesieni do lat 80tych. Oceń gracza na podstawie filmów itp Powtarzam Mc Hale byłby kilerem w każdych czasach tak jak i Payton. A taki Kevin Love czy Nash byłby dupą wołową w każdych innych. Zastanów się jak zmiany przepisów proofensywne wpłynęły na obecne TS ile by trzeba by dodać do efektywności niektórym graczom z lat 80 czy 90tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 moj misterny plan poszedl wpizu (zabranie waltona i sabonisam), więc powróciłem do przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Rappar Nie narazisz się - w latach 80tych była inna koncepcja gry więc inaczej się broniło. Od 4 lat Thibodeau wprowadził nową koncepcję bronienia picków której w latach 90tych nie uświadczysz i co? Po prostu bierz gracza i zastanów się czy on jest w stanie grać w obecnych czasach gdzie podwajanie jest dozwolone itp. I zastanów się jak by bronili gracze obecni przeniesieni do lat 80tych. Oceń gracza na podstawie filmów itp Powtarzam Mc Hale byłby kilerem w każdych czasach tak jak i Payton. A taki Kevin Love czy Nash byłby dupą wołową w każdych innych. Zastanów się jak zmiany przepisów proofensywne wpłynęły na obecne TS ile by trzeba by dodać do efektywności niektórym graczom z lat 80 czy 90tych Z Nashem toś przegiął. On bez podwojeń by gwałcił wszystkich - pick i rzut. Inna koncepcja, ale przenosząc się do obecnej koszykówki też by mieli problemy. Malone z jego obroną, kilkoma post movesami i wzrostem? McHale ma swoje ruchy to fakt. Ale nie wszystkich widzę by się tak bezboleśnie przenieśli. Poza Hardenem, Dantleyem i Bradem cały czas świetne picki. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Z Nashem toś przegiął. On bez podwojeń by gwałcił wszystkich - pick i rzut. Calkiem ladnie by mu to szlo przez 3 minuty pierwszej kwarty meczu z Pistons w koncowce lat 80-tych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Calkiem ladnie by mu to szlo przez 3 minuty pierwszej kwarty meczu z Pistons w koncowce lat 80-tych... Jakby wtedy nie było coś takiego jak FT gwizdane o połowę częściej niż teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie wypowiadam się na temat swojego gameplanu, do momentu napisania gameplanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Został jeden taki PF defensywny, że dupe i jaja urywa, potem przyszywa i raz jeszcze urywa Ja znam 2 takich jeden bez rzutu, drugi wersja z rangem z 5,5 metra. jak ktos chce chetnie sie podziele na prv. Czyżby wam obu chodziło o takiego murzyna, który urodził się tego samego dnia co Brad Pitt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Weźcie się już ograniczcie do PW, ostatnia runda leci, teraz właśnie są najciekwsze picki co kto wyhaczy. Jak ktoś chce się dowiedzieć, pdozielić itp to od tego jest priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Faktycznie w cholerę się West wypromował przy Paulu, jak bardzo był od niego zależny pokazał w IND, gdzie nie miał przy sobie ani jednego pg. Belineli faktycznie młodzik, 24 lata, te cyfro które robił przy CP3 robił sezon później, o cały rok bardziej ograny, jego piąty z Jackiem na PG. W ogóle Jack też nie jest tym Jackiem co później, przez ten rok/dwa nauczył się grać w kosza, dość często się zdarza ogromny postęp u zawodników świeżo po collegue w wieku 28 lat. Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie powiedziałem, ze West jest zalezny od rozgrywajacego - w tym wypadku CP3, tylko ze sie przy nim wypromował. W Pacers dobrze gra swoją rolę, ale chyba nikt nie ma wątpliwości, ze najważniejszymi postaciami są tam Hibbert i Georgre. Rolesi klasy Stephensona, czy G.Hilla to też marzenie ściętej głowy w wypadku CP3. Poza tym do Indy poszedł z renomą, a jak zaczynal grac z Paulem był anonimowy. Wymienianie Jacka jako supportu Paula też jest troche że-nu-a, szczególnie, że gra na jego pozycji, głownie jako jego zmiennik, czasem głupia kontuzja potrafi sprawić, ze jego backup pokazuje sie z duzo lepszej strony nie mowiac o tradzie. Jack z NOH i GSW to zupełnie inna półka. Bellineliego nawet nie chce mi sie roztrząsać, bo jeśli omawiamy go jako jednego z 4 najważniejszych zawodników supportu Paula w tamtym roku to tylko pokazuje to jaką faktyczną siłę miał ten support. To gdzie był Nash majac 38 lat też srednio mnie interesuje, bo z tą topową ofensywą i tak serii w PO jakoś nie nawygrywał na starość, ja wole patrzeć na to co Paul pokazał majac z kim grać, niż na to ze gówno osiągnął nie majac z kim grać - bo to powiedzialbym dosc typowe. Skoro jako zrobił top5 z Peją i Westem jako 2 i 3 opcją to znaczy, ze potrafi prowadzic efektywny atak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie jednym z 4 najważniejszych, a jednym z 4 ofensywnych. Zresztą jak chcesz jechać tymi kryteriami to proszę: Chalmers Lamb Jones to są właśnei 4 najważniejszi zawodnicy, z którymi jednak każdy robi top4. West to allstar, taki normalny, klasyczny, nie Williams-style, allstar. Co z tego, że wypromował się akurat grając koło Paula? Paul George się wypromował grając koło Hilla, może mu też damy jakieś punkty za to? Inna półka, bo się odnalazł w GSW, a nie w NOH czy sugerujesz, że 27-letni zawodnik z sezonu na sezon się rozwinął niepomiernie? Miał jeszcze Thorntona, który odchodząc z NOH poprawił ts o 5%. A Nash na starość wygrał tyle serii w PO co CP3 w ciągu całej kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Harden to taki sam obrońca jak Kobe wut? Harden w obronie nie ma zielonego pojęcia, gdzie jest jego zawodnik. I mean, really Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 nooo nie ku*wa mać kucio to był mój pick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, alescie mi spierdolili koncowke draftu... zeby i hornacka i denga zajebac na chwile przedemną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Miałem jeszcze w głowie parę innych na tej pozycji. Pewien Pan z Nets co był SG, pewien z SAS itd., no i taki do cna pojeban z NYK. Przeważył jednak Jeff. Było brać tych innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No i czemu go nie wziąłeś, teraz ja swoich wyborów chyba nigdy nie wymyślę, Horny i Deng to były moje perfect fity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi