Skocz do zawartości

LBJ 2003-2009 early Playoffs performance

ignazz

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki był on czyli jaki wczesny LBJ był w PO w latach 2003-2009

• LBJ był mega performancerem w PO ale miał mega słaby support (ultrasi)
      6
    • LBJ był dobrym performancerem w PO ale zawodził support (loverzy)
      32
    • LBJ zawodził na równi z supportem (opcja umiarkowanych)
      21
    • LBJ był w tamtych czasach zbyt słaby na PO na pewno w kluczowych meczach (hejting included)
      12
    • Kto to LBJ? (trolle)
      4
    • Nie mam zdania.... (dzieci do lat 6)
      2
    • Inne......
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Pippen pierwszego misia zdobył na rookie kontrakcie jeszcze. Zresztą nie problem jest przekonać kogoś by nie odszedł, wszak od Lebrona nikt nie odszedł. Różnica była właśnie w tym, że Lebronowi wydraftowali Gibsona, a Jordanowi Pippena.

pamiętam z e-basketu jakieś straszne płacze o tym jakim Boozer jest wiarołomnym c***em...

G#7

łomot bez historii 61:79

27/8/2 ale 0/4 za 3

Tendencyjnie podchodzisz do tematu. Przypisujesz tylko te "argumenty" pod tezę, inne pomijając. Na przykład właśnie w tym meczu.LeBron miał 11/24 z gry, jego support zajebiste 9/41. Tak więc nie łomot bez historii, bo historią jest właśnie te 9/41jego teammates.

Tendencyjnie podchodzisz do tematu. Przypisujesz tylko te "argumenty" pod tezę, inne pomijając. Na przykład właśnie w tym meczu.LeBron miał 11/24 z gry, jego support zajebiste 9/41. Tak więc nie łomot bez historii, bo historią jest właśnie te 9/41jego teammates.

owszem dokonania historyczne supportu widzę ale 11/24 jaj nie urywa....

miał parę fajnych podań na openlooki i tylko 2 asysty

tendencyjnie to jest widzieć 11/24 i rozglądać się na boki szukając innych winnych

zgarniał całą grę na klepaniu, spudłował 3 wolne w tak błotnym meczu i jako tako sukcesem były tylko 3 straty

proponuję jeszcze raz obejrzeć ten mecz

Edytowane przez ignazz

tendencyjnie to jest widzieć 11/24 i rozglądać się na boki szukając innych winnych

Na gracza z pozycji 1-3, wówczas ograniczonego rzutowo, to niezły wynik.  Wszak sam Największy w finałach z drugiego 3peatu średio miał gorsze wyniki. Dodatkowo James wówczas w tej lidze nie miał takiego statusu, jak teraz. Nie był najlepszy. 

Inna sprawa, że ta wymiana zdań właśnie nie jest tylko o LeBronie, a również o supporcie i tym, co się wokół niego - w jego organizacji - działo. Wszak tak ułożyłeś odpowiedzi w ankiecie, że bez rozmowy o mates cała dyskusja traci sens.

Edytowane przez robak73

robak73, dnia 17 Gru 2013 - 13:55, napisał:

snapback.png

tendencyjni to jeście właśnie Wy - Narodowa Rada Nieograniczonego Krochmalu

banda scrubów powtarzających podstawowe tezy z pierwszych stron - nic więcej

ignazz Was niszczy

lorak stiltowany po raz pierwszy od kiedy odłożył boxscory z MagicBaketball

temat nie ma nawet doby

j/w ja pisałem żeby 07' w ogóle nie wliczać

to widać, że macie inne standardy, ale oświadczam Wam, że każdy, który tu się wypowiada1-2-3 zdaniowcami klepiąc kwasy o supportach i Jamisonach, naraża się na śmieszność

temat wyczerpany??

rzucam jak kałczuk 

Mike Brown na ławce,

wplyw West Gate na caly roster i osobno LBJ'a

oraz chociazby poruszenie potencjalnego backupu alternatywnego, ktory potwierdzilby danie dupy przez GM

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

no to mamy kolejnego winnego tylko nie Lebrona

small market things....

a teraz mi powiesz, że nie istnieje nic takiego jak small market a murzyni aż się pchają, żeby mieszkać w smutnym jak pizda Cleveland ? nikt nie twierdzi, że to wina tylko i wyłącznie marketu, myślę jeszcze o atmosferze do życia, robocie GMów, którzy powinni byli to lepiej sprzedać, a Lebron byłby winny gdyby odmówił transfery gracza większego kalibru. Po tylu latach wyciekłaby już masa plotek i informacji o takich rzeczach, nic nie wypłynęło. Lebron uciekł z Cleveland własnie dlatego, że przez tyle lat nie dostał solidnego wsparcia.

no wypunktowany jestem niemiłosiernie.....

mnie bardzo cieszy dyskusja na tyle stron i nie łudzę się, że przy wódeczce Findek powie...

kurde obejrzałem mecze i rzeczywiście staty wyglądają zbyt kolorowo i goście młodsi nie widzący tych spotkań i tamtej ligii nie uwierzą, że dawał ciała...

ja nie wyrzekam się zdania, ze miał słaby support ale neguję że mega beznadziejny....

szyty na miarę

jaki lider taki zespół i ryba psuje się od głowy - dwa porzekadła pasujące do tcho23

Ignazz, nikt o zdrowych zmysłach nie pisze, że mega beznadziejny ! Ani Rappar, ani Lorak, ani ja. Ten support nie był beznadziejny ale był o wiele słabszy, niż supporty innych zawodników. Jedno nie wyklucza drugiego, bo i dlaczego miałoby ?

Nie przesadzaj Findek. Uciekł tam gdzie z perspektywy roku-dwóch lat było praktycznie pewne mistrzostwo. 

How come ?

RappaR wcześniej pisał, że Lebron miał c***owy support, a to chyba jednoznaczne z mega beznadziejny? 

Zależy od punktu odniesienia. Taki Rondo by mnie rozjebał jak i całą PLK. Ale dalej uważam, że jest c***owym rozgrywajkiem.

Jeśli popatrzy się na skład Cavs i skład Lakers czy skład Spurs czy skład Thunders to był mega c***owy, skoro dwóch graczy z niego peak swojej kariery spędza w Chinach, jeden jest emerytem, jego allstar to poziom 4. rozgrywającego Clippers, a jedyny porządny gracz, którego miał ma jedyny kontrakt reklamowy z Armanim.

co chcesz udowodnić Ignazz? że James jest wybielany? przecież w sąsiednim temacie największe wybielanie nastąpiło ze strony Jendrasa, który już wybiela Duranta (ale można go zrozumieć, pewnie się szykuje na jego przyjście do lakers ;]) czy może że LeBron miewał złe momenty w playoffs? a kto ich nie miał? jeśli naprawdę chcesz coś takiego rzetelnie zrobić, to zaprezentuj jakiś punkt odniesienia, bo coś mi się wydaje (nie, sorry, nie wydaje mi się, jestem tego pewien), że wyliczanki podobne do twoich to mogę zrobić dla każdego gracza w historii poza Hakeemem i Jordanem.

jest różnica między złym momentem a daniem dupy.

Durant dał ciała raz - w swojej pierwszej w życiu serii play-off i to przeciwko mistrzom NBA.

poza tym nie kompromitował się waleniem kolejnych cegieł, kiedy rywal zostawia mu metr luzu, nie notował meczów typu 2/18 z gry i 10 strat, jego efektywność nie spadała z taką regularnością przeciwko silnym rywalom, nie chował się za plecami partnerów kiedy presja była największa.

a chcecie wiedzieć, dlaczego nikt się tak nie czepia jego słabszych momentów?

bo Durant nie ma na forum stada psychofanów, którzy usilnie próbują wszystkim obrzydzić swojego idola, zdradzając przy tym swoją sporą niepewność poprzez reagowanie na każdą możliwą prowokację.

Chcecie krytyki Duranta, to najpierw oddajcie mu to co jego. Do tego czasu skończcie pieprzyć o double standards, bo to zwykła hipokryzja.

nie jest winą supportu, że lider nie potrafi rzucić z półdystansu

Zależy od punktu odniesienia. Taki Rondo by mnie rozjebał jak i całą PLK. Ale dalej uważam, że jest c***owym rozgrywajkiem.

Jeśli popatrzy się na skład Cavs i skład Lakers czy skład Spurs czy skład Thunders to był mega c***owy, skoro dwóch graczy z niego peak swojej kariery spędza w Chinach, jeden jest emerytem, jego allstar to poziom 4. rozgrywającego Clippers, a jedyny porządny gracz, którego miał ma jedyny kontrakt reklamowy z Armanim.

Nie mierzyłbym w tej  sposób siły supportu.. Z tego wychodzi, że support Kobe w 2008 był c***owy bo jeden gracz jest 4 rozgrywającym w Thunder, drugi nie chce iść na odwyk i nagrywa filmiki jak jest naćpany, trzeci jest emerytem, a czwart rzuca 42 % z gry mimo tego że jest wysokim i powinien robić coś ok. 50% i ssie w obronie..

Edytowane przez SlaKB

Nie mierzyłbym w tej  sposób siły supportu.. Z tego wychodzi, że support Kobe w 2008 był c***owy bo jeden gracz jest 4 rozgrywającym w Thunder, drugi nie chce iść na odwyk i nagrywa filmiki jak jest naćpany, trzeci jest emerytem, a czwart rzuca 42 % z gry mimo tego że jest wysokim i powinien robić coś ok. 50% i ssie w obronie..

Zestarzali się, bo wtedy byli właśnie byli w peaku. Każdy gracz ma okres rookie, kiedy się rozwija, prime, peak w którym gra swój najlepszy basket i potem się starzej i zostaje vetem. Zwykle to jest -23/23-28/29-31/31-. Kobe dostał peaki, więc wiadomo, że potem już nie będą grali swojego najlepszego basketu, bo właśnie go grają. Ale jak ktoś ma 26 i potem bez Lebrona gra gówno albo ktoś ma 34 lata kiedy gra z Lebronem to jest inna bajka.