Skocz do zawartości

Gay w Sacto !

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

jako sympatyk Kings nie spodziewałem się czegoś takiego. Gay'a lubię mimo jego stylu gry, ale nie wiem czy ta zmiana była potrzebna w Sacramento. Stało się i jednak postawili na Fredette, a nie Vasqueza to może lepiej bo Wenezuelczyk to już ten zawodnik z poprzedniego sezonu, a Thomas szaleje. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ale dobrze tyle że nadal mają opcję "amnestii".

Ogólnie zrobili c***owy interes.

nawet mnie nie wkurwiaj ,k**** mać.

przejrzałem statsy geja od podłogi do sufitu. ja pi****le .typowy cancer. wziąłem sobie do porównania chociażby statsy Carmelo i jestem załamany. jak tak można? powinni kogoś rozstrzelać za sabotaż.

jeszcze gay w ekipie z tym półgłówkiem Cousinsem. nie chcę w to wierzyć.  w czym ten Gay może pomóc? jaki jest sens?

a można zrobić amnestię na graczu pozyskanym? not even close....

może to jest metoda

1) tankowanie ale z ułudą chodźcie ludzie na mecz kupcie bilet i podziwiajcie popisy ofensywne!

2) draft plus ostatni rok kontraktu Gaya ( w lato za rok)

3) zapraszamy! kasa czynna do lutego 2015 ;-)

Toronto chwalicie a ja podejdę do Kings

1)

dajmy chłopakom pograć w stolicy Kalifornii...

na takie luźne pykanie w tym mieście suma talentu nawet jak mają coś i z głową i z efektywnością w cieplutkim stanie jest IMO upgrade'em.

Jeśli Sacto chce przestać szorować dno profesjonalnej ligi, to musi stworzyć sobie profesjonalne warunki i zerwać z łatką totalnego burdelu. Przypomina mi to od jakiegoś czasu sytuację Wizards z Nickiem Youngiem, Blatchem, JaVale i resztą wesołej gromadki. W Wizards znalazł się w końcu ktoś, kto rozgonił bandę zjebów i półmózgów na cztery wiatry i powoli zaczęli wychodzić na prostą. Ściągnięcie Gaya jest ruchem w przeciwnym kierunku.

Takie luźne pykanie na przeczekanie przebudowy to się fajnie sprawdza w młodych zespołach, w których zawodnicy mają poukładane pod czaszką jak teraz Suns czy Celtics, Kings mając już Cousinsa powinni trzymać się z daleka od każdego innego typa o jakichkolwiek objawach retardacji intelektualnej.

A tu bym polemizował bo Tyrusa Thomasa moim zdaniem nie przebije.

Totalny farfocel a najpierw Bulls oddali za niego Aldridge'a a potem Bobki oddali za niego wybór w drafcie który w tym roku wpadnie w ręce Chicago - w mega mocnym drafcie

Jak na faceta który nic nie potrafił i nikt ale to nikt nie chce go teraz brać to dostawano za niego naprawdę sporo

Ktoś tu ostatnio pisał o pozytywnych zmianach w Kings. Dobre. Najbardziej bekowa organizacja w historii ligi.

a Vancouver i Bobcats to pies?

Kings przynajmniej pisali swego czasu piękną historie w PO, każdy kibic NBA będzie im wdzięczny za tamte chwile.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Ktoś tu ostatnio pisał o pozytywnych zmianach w Kings. Dobre. Najbardziej bekowa organizacja w historii ligi.

ta Twoi Raptors super drużyna co puściła VC, T-Maca, Bosha za nic. Wozisz się jakbyś kibicował jakimś Lakers czy Spurs. Clippers do czasu Griffina też miała tytuł za tytułem, nie ma jak być przygłupim hejterem.

Tyrus Thomas potem dostał 40/5 od Cats. Gorzej jakby Gay miał umowę przez jakieś 3-4 lata, a kto wie czy nie dokona opt-out po sezonie, aby gdzieś podpisać znowu na kolejne parę lat.

ni c***a. 

przy jego obecnej wartosci musialby na te 20 baniek pracować przez jakies 3-4. Nie pyli mu sie ;]

Poki cos ze swoja glowa nie zrobi DeMarcus Cousins - ich franchise player, to zakup/brak zakupu graczy typu Rudy Gay, tak na dobrą sprawę nic tu nie zmieni. Sacto przed i po transferze są w dupie.

Moźe to złudzenie ale mam wrażenie że w tym roku trener ogarnął DMC i ten gra o wiele spokojniej - chyba naprawił mu głowę - i poza tym na mój gust jest lepiej wykorzystywany w ofensywie ( ale i tak nie jest graczem na maxa)

ta Twoi Raptors super drużyna co puściła VC, T-Maca, Bosha za nic. Wozisz się jakbyś kibicował jakimś Lakers czy Spurs. Clippers do czasu Griffina też miała tytuł za tytułem, nie ma jak być przygłupim hejterem.

Nie pluj jadem dziubek, Kings są bekowi i historyczne osiągnięcia Raptots nie mają tu nic do rzeczy.

Moźe to złudzenie ale mam wrażenie że w tym roku trener ogarnął DMC i ten gra o wiele spokojniej - chyba naprawił mu głowę - i poza tym na mój gust jest lepiej wykorzystywany w ofensywie ( ale i tak nie jest graczem na maxa)

Potwierdzam, Cousins w swojej kulturze gry zrobił ogromny progres.

Edytowane przez Karwan