Skocz do zawartości

Ranking po pierwszym miesiącu

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie podsumowałeś jedną serię, bazując tylko na boxscore, a wnioski były takie, że aż mi się odechciało komentować.

Bo klub na nim nie zarobił jeszcze większej? I wypromował? To znaczy co? Za kulisami przekupił siędziów by mu dali MVP, którego nie osiągnał własną grą?

Kobe dostał tak z 5 razy więcej.

i dał 5 razy więcej Lakers niż LBJ Cavs

poproszę zrób bardziej dokładniejszą analizę serii z Pistons i pogadamy na poziomie bo o to chodzi chyba?

główny cel to dyskusja i 5 stron tu i parę tam w jednym temacie chyba jest lepsze niż nic?

źle policzyłem 0 tytułów x 5 nigdy nie da 5 tytułów KB

przepraszam

edit: przecież to Ty wstawiłeś i zaproponowałeś mnoznik x5

to autokrytyka?

Nie, pokazuję, że jak dasz wkład potrzebny do mistrzostwa i je uzyskasz to masz jedno mistrzostwo. Jeśli zaś dasz pół wkładu to nie ma c***a by uzsykać poł mistrzostwa.

I mówiłem ile organizacja dała Kobiemu, sam policz mnożnik ile razy lepszy jest Pau Gasol 10 od Antawna Jamisona 10, tak rzuciłem tutaj tą 5.

przecież obaj są soft ;-)

wyluzujmy bo do wieczornego piwa jeszcze trochę...

a może jakoś zaczniemy mimo animozji ustawiać jakieś forumowe piwo?

mało luda tu zna się osobiście a przecież mimo dyskusji z Findkiem w realu gość jest więcej niż OK.

sam kiedyś proponował wódeczkę na ul. Żytniej na Woli z białą kiełbaską w zestawie

może warto wrócić do tego? w Wawie trochę luda jednak jest a w środę nawet pojawiają się na koszu o 18:00

przecież obaj są soft ;-)

wyluzujmy bo do wieczornego piwa jeszcze trochę...

a może jakoś zaczniemy mimo animozji ustawiać jakieś forumowe piwo?

mało luda tu zna się osobiście a przecież mimo dyskusji z Findkiem w realu gość jest więcej niż OK.

sam kiedyś proponował wódeczkę na ul. Żytniej na Woli z białą kiełbaską w zestawie

może warto wrócić do tego? w Wawie trochę luda jednak jest a w środę nawet pojawiają się na koszu o 18:00

A gdzie na Żytniej Ignazz bo w sumie to teraz mój fyrtel?