Skocz do zawartości

kolejna rewolucja na nba.com

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

parę lat temu dodali wszystkie box scory z historii, pbp od '97 i masę dodatkowych statystyk. w tym sezonie część danych ze sportVU, a jutro odpalą kolejną bombę: do każdej (poza F) statystyki w boxie będzie link do wideo z danymi akcjami!

NBA will announce tomorrow that box scores with video links will be available to all fans on NBA.com. For example: If LeBron is 10-of-16 from the floor, fans can click on that "16," and see a video reel of all 16 LeBron shots. There will be similar clickable video for assists, turnovers, steals, rebounds, but NOT fouls. Archive will include last season, too.

kto się jeszcze cieszy jak małe dziecko? ;]

Albo zamknie jakiekolwiek dyskusje bo będą wrzucone same statsy (już prawie tak jest), kiedyś pisało się wypracowania bo każdy oceniał na " oko " i było dużo bardziej zabawnie a tak to każdy kto ma więcej czasu aby grzebać w suchych statsach praktycznie zamyka dyskusję , najwyżej można kwestionować same cyfry ale to już kamikaze :)

Albo zamknie jakiekolwiek dyskusje bo będą wrzucone same statsy (już prawie tak jest), kiedyś pisało się wypracowania bo każdy oceniał na " oko " i było dużo bardziej zabawnie a tak to każdy kto ma więcej czasu aby grzebać w suchych statsach praktycznie zamyka dyskusję , najwyżej można kwestionować same cyfry ale to już kamikaze :)

To na oko się opierało zwykle na dużym i gęstym pisaniu zwrotów:

Ma jaja, widać w nim hart ducha, mistrzowsko prowadzi ofensywe, zaciekle broni, wkłada serce do gry.

No i wszelkiego rodzaju metaforycne upiększanke, do tego gęsto przetykane cyferkami z boxscore, zwykle pomijając ts i straty, bo to już nie tak cool.

Ale nie przeczę, że czytanie takiego vasqueza miało swój urok, szczególnie przy zdobywaniu pewności siebie, bo skoro on potrafi się zdobyć, by pisać publicznie, to czemu ja nie mam podbic do tej laski. Nawet jak da liścia, i fak wstyd mniejszy :)

o jezus, wow.

mnie srednio podpadly te nowe statsy, bo wciaz nie moge sie dogrzebac do ppg i porownan z sezonu na sezon:)

ale to jest juz kosmos. kosmosem bylo przewijanie spotkan w LP gdzie tez zaznaczoen bylo kosze i inne ale to?

milo, bardzo milo ale boje sie pomyslec ile osob przy tym pracuje...

niestety ja juz chyba nie bede mial czasu w swoim zyciu na az tak doglebne analizy, szkoda, ze z 5 lat wczesniej tego nie wprowadzili:)

dokladnie, na studich czy w lo to by byla podjarka 

pod katem jakis dwyane wadeow czy innych lebronow to mnie ten dodatek ni ziebi ni grzeje 

ale pod katem nowych zawodnikow ktorzy graja po 8 minut w meczu i cos trzeba ocenic to to jest game changer 

choc ci 8 minutowi zawodnicy ze wzgledu na przykazania trenera sa czasem nieobecni w box scorze a cos tam graja i pokazuja tylko czesto bez box score efektu - aflalo w detroit na ten przyklad