Chytruz Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Co to są rzuty osobiste? Tzn że zawodnik sam (osobiście) ten rzut oddaje? Popisać się chciałeś? Rzut osobisty jest osobisty, bo udział przy nim ma jedynie zawodnik rzucający, w przeciwieństwie do pozostałych elementów gry, które mają miejsce w dynamicznym środowisku złożonym również z kolegów z drużyny oraz przeciwników, którzy próbują utrudniać nam umieszczenie piłki w koszu. Jeśli w poprzednim zdaniu również będziesz szukał pola do wykazania się bystrością, od razu zaznaczam, że koledzy z drużyny tak naprawdę wcale nie muszą być faktycznie kolegami i jest to zwyczajowe określenie na ludzi grających w koszykówkę w tym samym zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Popisać się chciałeś? ???? Mógłbym w sumie odpowiedzieć nieco szerzej, ale wyszłaby z tego gorsza dyskusja niż swego czasu o spejsingu, ale każdy rzut w koszykówce jest wykonywany osobiście przez danego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Ja tam oglądam Rox tylko dla Lina - taliba i panny Howard nie znoszę. Ludzie, mały Azjata robiący po 30 pkt. w meczu to się nie zdarzy przez najbliższe 268 lat! A Linsanity było najciekawszą historią w baskecie w tym stuleciu. Poważnych sukcesów im nie wróżę, chociaż dokładając Andersona z Asika wyglądaliby dużo groźniej. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Zaphod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 prawie jak rozmowa o power rankingach mi się zdawało, że z wiekiem ludzie się coraz mniej się unoszą w związku z ewentualnymi docinkami, a na naszym forum okazuje się ostatnimi czasy że wręcz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 ale każdy rzut w koszykówce jest wykonywany osobiście przez danego zawodnika. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Może każdy niech napisze co go drażni i wtedy nie będziemy się spierać i wynosić z forum. Tak więc mnie drażni tylko Hakeem over Jordan, a tak to można mnie zbluzgać i równać z błotem. Napina w Internecie zawsze na propsie. Next. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Drażni mnie, że tagi zniknęły - cenzura trwa w najlepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tagi były piękne. A wy się przestańcie głupio kłócić o polskie tłumaczenie. W english nie ma rzutu personalnego tylko free throw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 O fcuk właśnie zobaczyłem sygnaturke jrosa i mam problem czy wystarczy jak popełnie samobójstwo czy powinienem jednak strzelić focha i odejść z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tylko Sixers mają już na centrze Noela. Anderson do rozciągania defensywy super, tylko kto by wtedy bronił w Houston? Ja myślałem o Bostonie, jest tam parę potencjalnie przydatnych Rakietom graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Z początku chciałem pisać, że mogą Noela dać na PF'a. No i w sumie mogłoby to jakoś działać, ale offensywnie z tego co wiem to piach totalny, więc może i faktycznie nie za bardzo ten deal. Asik może do jakiegoś contendera bez C, Miami byłoby idealne, ale chyba dość nie realne? Abstac***ąc od tego, że wtedy ryzykujemy pobicie rekordu Russela i nikt im nie odda takiego assetu, to za bardzo nie mają czego zaoferować. Gdyby chociaż jeszcze mieli Millera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Może każdy niech napisze co go drażni i wtedy nie będziemy się spierać i wynosić z forum. Tak więc mnie drażni tylko Hakeem over Jordan, a tak to można mnie zbluzgać i równać z błotem. Napina w Internecie zawsze na propsie. Next. Mnie tylko wkurza na tym forum używanie oksymoronów. Np. Rondo prowadzi ofensywę, Al Jefferson w obronie czy organizacja Cleveland Cavaliers. Edytowane 17 Listopada 2013 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Tylko Sixers mają już na centrze Noela. Anderson do rozciągania defensywy super, tylko kto by wtedy bronił w Houston? Ja myślałem o Bostonie, jest tam parę potencjalnie przydatnych Rakietom graczy. Bass + Lee za Asika? A może Green? Chyba tylko na takie dwie opcje Rakiety mogłyby się zgodzić. Nie wiem jednak czy Boston jest zainteresowany taką wymianą. Edytowane 17 Listopada 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Hawes za Asika. Spencer by sypal trojami a Dłajt stałby tylko pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) @January Bass nie jest taki zły, ale Lee to już porażka. Zastanawiam się właśnie jaki pakiet miał na myśli Jendras. Zręszta tak jak pisałem 0 prawdopodbnie nawet Boston by nie był zainteresowany, bo przecież Asik mógłby im pomóc wygrać kilka meczy więcej co raczej nie jest wskazane. Edytowane 17 Listopada 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Bass + Lee za Asika? A może Green? Chyba tylko na takie dwie opcje Rakiety mogłyby się zgodzić. Nie wiem jednak czy Boston jest zainteresowany taką wymianą. Gdybym ja bym byl na miejscu Boston dalbym co najwyzej Wallace i Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Asik to jeden z najlepszych obrońców w lidze, do tego czyści tablice i ciągle jest stosunkowo młody (27 lat). Pisać, że Boston by go nie chciał, bo ma już Olynyka, to jak twierdzić, że Pelicans oddali Noela, bo przecież gra u nich Ryan Anderson. Z punktu widzenia Rakiet pytałbym o Sullingera, może być w pakiecie z Lee, jako że Rockets brakuje defensorów. Gdybym ja bym byl na miejscu Boston dalbym co najwyzej Wallace i Lee Całe szczęście dla Bostonu, nie jesteś Edytowane 17 Listopada 2013 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Poza tym Pelicans akurat się przejadą na ściągnięciu Holidaya za Noela. Ano właśnie Po to im Asik, że prędzej czy później i tak będą potrzebować kogoś takiego, a wysocy, na których można oprzeć obronę, nie rosną na drzewach. Asik jest w wieku Greena i Rondo. Poza tym bez jaj, Turek nie zrobi z nich 50w teamu. Celtics nadal będą przegrywać przez brak ofensywnego talentu (zwłaszcza, że przecież będą musieli też kogoś oddać). Edytowane 17 Listopada 2013 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Asik to jeden z najlepszych obrońców w lidze, do tego czyści tablice i ciągle jest stosunkowo młody (27 lat). Pisać, że Boston by go nie chciał, bo ma już Olynyka, to jak twierdzić, że Pelicans oddali Noela, bo przecież gra u nich Ryan Anderson. Z punktu widzenia Rakiet pytałbym o Sullingera, może być w pakiecie z Lee, jako że Rockets brakuje defensorów. Całe szczęście dla Bostonu, nie jesteś Że co? Masz na mysli zeby zbyc dobrzy sie zrobili? Zakładam tu tylko sportowe cele a nie zeby zrobic ekipe gorszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Mam na myśli, że Morey najpierw zesrałby się ze śmiechu, a potem rzucił słuchawką... albo na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi