Pepis21 Opublikowano Środa o 20:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:46 Jeśli myślicie, że w święta zasiądziecie sobie przed telewizorem aby obejrzeć Christmas Games na ES3 -którego i tak nie macie- to mam od razu wam mówię, że tych meczów nie ma w ramówce. Dzięki Adam Silver łysa pało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 20:54 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:54 Godzinę temu, nizina napisał(a): Ja wyróznilbym jeszcze Karola Śliwę. Świetna jest też Marta Kiszko, ktora zastąpila Woodena w Podcascie Specjalnym. wiedzę moją sporą, ale nie jest to poziom w żadnym razie bliski Woodena czy Kwiatka, Śliwa sprawia wrażenie jakby wszystko wiedział i widział, ale nigdy nic odkrywczego z jego strony się nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Czwartek o 05:38 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:38 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wiedzę moją sporą, ale nie jest to poziom w żadnym razie bliski Woodena czy Kwiatka, Śliwa sprawia wrażenie jakby wszystko wiedział i widział, ale nigdy nic odkrywczego z jego strony się nie dowiesz Nie masz wrazenia ze Wooden traci sporo na formatach z lajkami i subami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 07:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:37 10 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Jeśli myślicie, że w święta zasiądziecie sobie przed telewizorem aby obejrzeć Christmas Games na ES3 -którego i tak nie macie- to mam od razu wam mówię, że tych meczów nie ma w ramówce. Dzięki Adam Silver łysa pało. Akurat słabo obsadzili ramówkę. 1 godzinę temu, nizina napisał(a): Nie masz wrazenia ze Wooden traci sporo na formatach z lajkami i subami. Czasami gada głupoty więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 08:53 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:53 3 godziny temu, nizina napisał(a): Nie masz wrazenia ze Wooden traci sporo na formatach z lajkami i subami. no ogólnie w duecie z Zarychtą takie wrażenie sprawia, zresztą zawsze taki był, dlatego też skonfliktował się z Michałem Górnym, ale to tam historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu zajebisty mecz o w miare normalnej godzinie dzisiaj 23 rockets denver swietna okazja gdzies pokazac na ogolno dostepnym kanale dlatego pewnie to sie nie wydarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 31 minut temu, Kubbas napisał(a): zajebisty mecz o w miare normalnej godzinie dzisiaj 23 rockets denver swietna okazja gdzies pokazac na ogolno dostepnym kanale dlatego pewnie to sie nie wydarzy Będzie na metro ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Pepis21 napisał(a): Będzie na metro ten mecz o prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, Pepis21 napisał(a): Będzie na metro ten mecz Kto tam komentuje? Treneiro Noculak? Moze odpuszcze league passa i poslucham po polsku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 8 godzin temu, z8k napisał(a): Kto tam komentuje? Treneiro Noculak? Moze odpuszcze league passa i poslucham po polsku xD Spiak z Noculakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Spoko komentarz Ten kącik gdzie omawiają Zagrywki dla laików również Ogólnie bardzo dobra transmisja oby jak najwięcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi