Skocz do zawartości

gdzie oglądać NBA?

mccarthy

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Mich@lik napisał(a):

Szkoda że nie będzie można aktywować tylko samego sport. Reszta oferty to dno.

To oczywiście bardzo subiektywne, ale oferta filmowo- serialowa maxa jest co najmniej przyzwoita. Jeśli cały pakiet (z nba) zamknąłby się w granicach 60zl, to byłoby ok. 

Na żywo oglądam tylko w czasie, kiedy spotkania są wcześniej, czyli niedziele i jakieś święta. Nie ma problemu z jakością, a jeżeli jakiś stream upadnie, to są linki do innych. 

Rano do kawki to na spokojnie odpalam: https://basketball-video.com i można wybrać co i jak. Czasami trzeba chwilę poczekać, aż dodadzą mecz, ale za darmo to i ocet słodki :] 

2 godziny temu, ptak napisał(a):

Wyjaśnij cię mi tak żebym ogarnął. Mam full HBO to teraz będę musiał dołożyć 20 na miesiąc? Będę mógł wykupić ten pakiet od października do maja? Wtedy wyjdzie taniej niż LP. Będą takie 40 minutowe skróty jak teraz?

Ja jestem trochę załamany bo Maxa mam od operatora i z tego co pamiętam to w tej sytuacji nie możesz ręcznie dodać sobie pakietu sportowego tylko musisz to zrobić na innym koncie. Jeśli z NBA będzie to samo to dziękuję bardzo

1 godzinę temu, balech napisał(a):

Jestem chętny do wspóldzielenie jakby ktoś już o tym myślał. Mam HBO, ale wykupiony w Plusie i nie można dokupić sportu. Dziwne, ale prawdziwe.

Ja mam wykupione w Canal+ i jest dokładnie tak jak u Ciebie. Sportu się nie da dokupić. Czyli w każdym przypadku dojdzie jakiś pakiet podstawowy. Ten podstawowy pakiet za 29,90 pozwala na oglądanie na dwóch urządzeniach. Pytanie tylko czy da się oglądać z dwóch różnych IP.

Wczoraj jak co roku anulowałem LP. Mam opcje na nowy sezon - 539,99 PLN za premium (na razie bez rabatu za powrót) i mogę przedłużyć.

17 godzin temu, ononowy napisał(a):

Co do bieżącego sezonu i preseason NBA 2025/26 będzie łatwiej, bo wg tego wpisu https://gdzietransmisja.pl/nba-preseason-2025-26-gdzie-ogladac-transmisje-ceny-platformy/ teraz all wskakuje na Maxa

przeciez ta stronka to c*** a nie rzetelne źródło xd

pisane przez AI

HBO miało mieć około 100 meczy na sezon(jeśli dobrze pamiętam, gdzieś widziałem/słyszałem takie info??), bo NBA oddała im prawa w ramach przegranego procesu "za darmo", stąd też C+ nie chciał za to płacić.

Dlatego trudno mi uwierzyć, żeby NBA odpuściło totalnie LP w Polsce jeśli faktycznie HBO będzie miało "tylko" około 100 wybranych meczy w sezonie

Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a):

HBO miało mieć około 100 meczy na sezon(jeśli dobrze pamiętam, gdzieś widziałem/słyszałem takie info??), bo NBA oddała im prawa w ramach przegranego procesu "za darmo", stąd też C+ nie chciał za to płacić.

Dlatego trudno mi uwierzyć, żeby NBA odpuściło totalnie LP w Polsce jeśli faktycznie HBO będzie miało "tylko" około 100 wybranych meczy w sezonie

Max ma prawa do wszystkich meczow. Ale nie ma jeszcze konkretnej oferty. Poczekajmy na szczegóły i dopiero wtedy panikujmy.

LP to też nie jest znowu takie złoto, nie było sezonu bez jakiś niedoróbek i naszych narzekań;)

26 minut temu, nizina napisał(a):

LP to też nie jest znowu takie złoto, nie było sezonu bez jakiś niedoróbek i naszych narzekań;)

Zdecydowanie nie jest to złoto, sam nieraz narzekałem ale... za 160 zł biorąc na trzy osoby to zdecydowanie świetny deal mimo oczywistych wad

5 godzin temu, 24kobe8 napisał(a):

Zdecydowanie nie jest to złoto, sam nieraz narzekałem ale... za 160 zł biorąc na trzy osoby to zdecydowanie świetny deal mimo oczywistych wad

Otóż to. Jak za maxa będę musiał dopłacić 20 na miesiąc i da się to zrobić w kablówce , będzie olposeszyn i ten dodatek będę mógł mieć tylko na czas sezonu to mi się to opłaci.

11 godzin temu, 24kobe8 napisał(a):

W ramach ugody co jest dość ciekawe, bo jak tylko wyszło info że WBD zamierza się sądzić z NBA to prawie wszystkie portale pisały o przegranej sprawie dla WBD. Nie wiem, może lidze mimo teoretycznie wygranej w ręku nie chciało się po prostu ciągać po rozprawach i dali im na odczepnego te prawa?

18 godzin temu, Tasma napisał(a):

Ja mam wykupione w Canal+ i jest dokładnie tak jak u Ciebie. Sportu się nie da dokupić. Czyli w każdym przypadku dojdzie jakiś pakiet podstawowy. Ten podstawowy pakiet za 29,90 pozwala na oglądanie na dwóch urządzeniach. Pytanie tylko czy da się oglądać z dwóch różnych IP.

Wczoraj jak co roku anulowałem LP. Mam opcje na nowy sezon - 539,99 PLN za premium (na razie bez rabatu za powrót) i mogę przedłużyć.

Można bez problemu korzystać z różnych IP. Korzystam z Maxa w ten sposób obecnie. 

7 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

W ramach ugody co jest dość ciekawe, bo jak tylko wyszło info że WBD zamierza się sądzić z NBA to prawie wszystkie portale pisały o przegranej sprawie dla WBD. Nie wiem, może lidze mimo teoretycznie wygranej w ręku nie chciało się po prostu ciągać po rozprawach i dali im na odczepnego te prawa?

IMO dokladnie o to chodzilo.
Tzn nawet jakby na 100% wygrali sprawe w sadzie to w tym celu musieliby przedstawic szczegolowe dane finansowe, ktorych ujawnienia zapewne bardzo nie chcieli.

Ba! Powiem wiecej, te mecze przekazane WBD to pewnie byly niczyje czyli te, ktorych prawa lokalne wygasly bo firmy poupadaly.

Edytowane przez wiLQ