LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) jak ktoś nie ogarnia tego Gramatika, to lepiej niech nadrabia, mnóstwo energii Edytowane 9 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Gramatik zawsze na propsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W dniu 9.02.2020 o 16:15, LeweBiodroSmoka napisał: jak ktoś nie ogarnia tego Gramatika, to lepiej niech nadrabia, mnóstwo energii grammatik jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 I wylądowało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Ogólnie moje odkrycie ostatnich miechów, jak ktoś lubi posłuchać czegoś czarnego. Shahmen Z innych kawałków jak wpadło w ucho to na pewno "Mark", "Iron out of Maiden", "Poison". I jeszcze to grubaśne: Kto mi powie z jakiego to filmu/serialu sceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 15 godzin temu, Eld napisał: Ogólnie moje odkrycie ostatnich miechów, jak ktoś lubi posłuchać czegoś czarnego. Shahmen Z innych kawałków jak wpadło w ucho to na pewno "Mark", "Iron out of Maiden", "Poison". I jeszcze to grubaśne: Kto mi powie z jakiego to filmu/serialu sceny? nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 22 minuty temu, rw30 napisał: nie ma za co W podzięce prawdziwy Artysta ( i nie piszę tego z ironią ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Bardzo fajna płyta ale ten kawałek mi najlepiej wjechał i Nick Cave bo odkąd obejrzałem serial ciągle nucę pod nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nick Cave jest ogolnie geniuszem, co za soundtrack do calego filmu pierdolnal to poezja ogolnie caly film jest nie do opisania, piekny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 "WuW" to moje ostatnie odkrycie. Projekt dwóch braci, który można określić jako miks "Neurosis" i "King Crimson" z naleciałościami różnych stylów i gatunków. Razem z psychodelicznymi coverami "The Doors" (które również wrzucam poniżej) to najczęściej słuchane przeze mnie ostatnio rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Pewnie się spóźniłem dobre dwa lata, ale gość jest takim potworem***, że szczęka opada. *** - moją wiedzę o muzyce czerpię z popularnych "voice teacher reacts to...", sam mam pierwszy stopień muzykalności, tzn. rozróżniam kiedy grają a kiedy nie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Płytę roku już mamy wybraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 dedykacja dla Alonzo (nie, nie słucham tego, mam nadzieją, że Kadi pójdzie w ślady Mladica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Słucham dopóki nie zakażą Edytowane 14 Października 2020 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 7 godzin temu, Sebastian napisał: Słucham dopóki nie zakażą Następny w kolejce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Takie tam z rana. Ale perkusja pięknie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Kto by pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi