P_M Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie brzmi jak stary dobry "Bloodbath", ale klip pocieszny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 U mnie na głośnikach ten kocur z Francji, 98 rok a numer do dziś jest sztosem ( polecam całą płytę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Kto był wczoraj...? https://www.youtube.com/watch?v=l8RexBiOFUc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Kyuss Audioslave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jeżeli ktoś słyszał kiedyś taki zespół jak [car_bomb] i pomyślał, że fajne, to to spodoba mu się tym bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Przez pierwsze 7 razy jest dziwnie, potem już wkręca się i chodzi całe dnie w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Kiedy pierwszy raz usłyszałem myślałem ,że Page wykopał z archiwum jakiś niepublikowany materiał wczesnych Led Zeppelin, a okazało się że to bracia Kiszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Kiedy pierwszy raz usłyszałem myślałem ,że Page wykopał z archiwum jakiś niepublikowany materiał wczesnych Led Zeppelin, a okazało się że to bracia Kiszka Wszyscy mają tego typu reakcje przy pierwszym słuchaniu Grety Van Fleet Ja chyba jakoś w zeszłym roku w Antyradiu ich usłyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Strasznie przereklamowany band. W AntyRadiu pałowali się nim tak mocno, że aż doznali otarć do krwi na penisie. Ja z zespołów, które "oddają hołd" starej szkole polecam tego użytkownika, a w sumie ich pierwszy album: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 A to z wolfmother to jest dobry numer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) https://m.youtube.com/watch?v=j9jbdgZidu8 macie na swieta Edytowane 26 Grudnia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 to coś ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 czy Eski Rock da sie jeszcze jakos sluchac przez internet czy radio jest wygaszane i szkoda w ogole nerwow na szukanie dzialajacych streamow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 znalazlem tylko cos takiego: https://antyweb.pl/eska-rocka-vox-fm-wawa-nie-dziala-w-sieci/ mi ten stream na ich stronie (eskaGo) nie dziala od dawien dawna. Reklama sie wyswietla, radia po zakonczeniu reklamy nie slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Boberson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Sluchaliscie nowego kochanka? Jak dla mnie średnio, nie porwało mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi