P_M Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): @P_M nie zapomnij zagłosować https://www.chopincompetition.pl/pl/newsroom/gosowanie-nad-nagrod-publicznoci-xix-konkursu-chopinowskiego?id=123&type=news Nie słyszałem wszystkich, sugerujesz po prostu patriotycznie zagłosować? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, P_M napisał(a): Nie słyszałem wszystkich, sugerujesz po prostu patriotycznie zagłosować? xD Zagłosuj na najlepszego z tych których słyszałeś po prostu. Przecież głosowanie trwa od przedwczoraj;) Btw. Mój głos poszedł jednak na nią Edytowane 8 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Zagłosuj na najlepszego z tych których słyszałeś po prostu. Przecież głosowanie trwa od przedwczoraj;) Btw. Mój głos poszedł jednak na nią No jej właśnie nie widziałem, tak samo Onga. Z Szóstki, która słyszałem Piotr był najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, P_M napisał(a): No jej właśnie nie widziałem, tak samo Onga. Z Szóstki, która słyszałem Piotr był najlepszy. Onga nie powinno być w finale więc żadna strata;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): Onga nie powinno być w finale więc żadna strata;) Ale pochwalę się udało mi się dorwać bilety na Recital laureta tegorocznego konkursu chopinowskiego w nosprze, taniutkie bilety jak barszcz na balkonie po 80 PLN za głowę także będę miał okazję na żywo posłuchać zwycięzcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi