mayor Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 6 godzin temu, matek napisał(a): Czerwone gitary są? Czerwone Gitary jak gitary, ale Krzysztof Klenczon to był równy gość .Włosy na klacie potargał wiatr-to jest prawdziwa piosenka o miłości do motocykli, można powiedzieć polski hymn motocyklisty Born to Be Wild, znad Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 uprzejmie przypominam,ze w nowy rok wchodzimy z tym, o to klasykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Szukałem piosenki z tego przez 5 minut i okazało się, że to jest AI. W sumie faktycznie kultura i sztuka będą umierać przy takich algorytmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Ozzy Osbourne nie żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Dwa tygodnie temu miał razem z Black Sabbath pożegnalny koncert w Birmingham... Widać było, że już kiepsko jest ze zdrowiem, Parkinson i te sprawy, ale szybko poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Teraz, BMeF napisał(a): Dwa tygodnie temu miał razem z Black Sabbath pożegnalny koncert w Birmingham... Widać było, że już kiepsko jest ze zdrowiem, Parkinson i te sprawy, ale szybko poszło. Niestety, widziałem urywki z tego koncertu i jakoś tak właśnie sobie myślałem ile jeszcze da radę pociagnąć. Ech a w czasach liceum kupilem sobie na promce album Sabotage w Empiku. Dobra, choć niedoceniona płytka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Nie może zabraknąć tego https://youtu.be/9ssDXiMLX9o?feature=shared Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Zagrał ostatni koncert w domu i odszedł. Kiedyś chodziłem na taką osiedlową siłkę i pamiętam, że na okrągło tam leciały największe hity Black Sabbath czy solowe Ozzy'ego, jak "Crazy Train". Btw, niedawno też na weszło czytałem artykuł o nich: https://weszlo.com/2025/02/19/black-sabbath-aston-villa-historia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Tworzę koalicję chętnych do ATF muzyka. Póki co są tylko cztery osoby, potrzeba jeszcze z sześciu. Wołam osoby, które udzielały się ostatnio w tym wątku ale jak ktoś inny chce to też się może zgłosić. @fluber @jack @rw30 @Braveheart22 @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi