Skocz do zawartości

ranking drużyn nba - 2013/14

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

nie chcę wyjść na tego, co ciągle czepia się spurs ;] ale mieli dość łatwy terminarz. z najmocniejszym zespołem, z jakim się zmierzyli, przegrali, a tak to mieli słabych przeciwników: GSW bez Curry, rozczarowujące miśki i reszta to słabeusze, no może poza suns, którzy chyba naprawdę są nieźli. tak więc oprócz indiany jeszcze LAC i MIN dałbym ponad nimi. no i nets zdecydowanie za wysoko.

nie chcę się czepiać tych co nie chcą się czepiać ale spurs zagrali już 5 meczy na wyjeździe i wyrwali mecze z Denver, NY i będąca na fali zachwytów nad para MWC + Turner 76ers w bardzo przekonujący sposób i raczej styl niż klasa ekip pokazuje ich...power

korespondencyjnie robią lepsze wrażenie niz Minny czy clippers bo działają jak maszynka.... dodam tylko że te 3 wyjazdy o których piszę rok temu zamieniły się na 2 porażki więc IMO jest lepiej niż rok temu a przecież spurs nigdy nie byli mocni w mocnym wejściu w sezon....... swoje grali dopiero w lutym na rodeo a tu taka niespodzianka....

piszesz bez Curry? to ja napiszę bez Duncana, z Leonardem na ławce.....

a z PTB to był dziwny mecz bo pierwszą połowę zagrali więcej niż poprawnie ale coś zniknęło ..... clash of the titans juz 27 i 30 listopada ( @okla i rakiety) oraz 7 grudnia vs indy więc twój argument wtedy ostatecznie zniknie i zrobimy przecież wtedy korektę.....

Rappar z 10 postów poświęconych jest wyjaśnieniu Tobie o co chodzi w tym rankingu a ty dalej swoje że miami>blazers. tak i pewnie jakby zagrali dzisiaj mecz to miami by wygrało. tylko co z tego? liczy sie tu i teraz. nie mierzysz potencjalu druzyny... to nie ranking uniwerkow w ncaa

Skoro nie mierzę potencjału to co mierzę? Bilans? Wszyscy mam do niego dostęp czy to na nba.com czy to na b-ref.

Skoro nie mierzę potencjału to co mierzę? Bilans? Wszyscy mam do niego dostęp czy to na nba.com czy to na b-ref.

streak, poziom przeciwników oraz to w jakiej są obecnie dyspozycji/sytuacji, ogólny stan drużyny czyli wygrane pomimo jakiś kontuzji itd. sporo może być w tym niedomówień ale ogólnie na przestrzeni krótkiego okresu czasu typy zazwyczaj są trafne

streak, poziom przeciwników oraz to w jakiej są obecnie dyspozycji/sytuacji, ogólny stan drużyny czyli wygrane pomimo jakiś kontuzji itd. sporo może być w tym niedomówień ale ogólnie na przestrzeni krótkiego okresu czasu typy zazwyczaj są trafne

Ogólny stan drużyny, czyli rozumiem, że w ogólnym stanie drużyny Miami było gorsze od Suns?