MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Teraz, Ice23 napisał: Jak zagrasz choc w finale, to pogadamy, bo w tej chwili to......pierdolisz farmazony Oho. Pan Chojrak się obraził Czytałem stare tematy, znam twoją historie też i od osób trzecich. A swoją drogą druga runda po trzech sezonach zabawy nie brzmi najgorzej. Buźka, przystojniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: w bieda-konfie? luźno Ostatnich dwoch Mistrzow z Zachodu, ostatnie ASG - Zachod zdemolowal Wschod. Ale przeciez dobrze to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ostatnich dwoch Mistrzow z Zachodu, ostatnie ASG - Zachod zdemolowal Wschod. Ale przeciez dobrze to wiesz koniunkcja planet a w ASG nie grał nikt z Magic -> więc się nie liczy ograć kiepszczaków z Detroit to każdy głupi potrafi! Edytowane 20 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 16 minut temu, january napisał: Westbrook-Granger-Wallace-Griffin-Chandler, zobaczymy campy, ale s5 już wstępnie jest. Ciekaw jestem jak to wypali, na 1 rzut oka trochę tutaj brakuje balansu ... I średnio 15 strat w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 12 minut temu, january napisał: Btw Tyson Chandler mi się wpasowuje, ma tylko 26 lat, nie mam nikogo starszego niż 26y Mimo przetasowań - bardzo młode Celty Będzie coś z tych Celtów w przyszłym sezonie już ? Czy jeszcze na PO za słabi? Imo lo tym dealu spokojnie Teoche moglby Westbrook wyprofilowac sie bardziej na pg, bo to moze byc najwiekszy problem (chociaz nie musi - np. z Wadem na pg SAS grali srednio, a UTA z kolei b. dobrze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 14 minut temu, january napisał: Będzie coś z tych Celtów w przyszłym sezonie już ? Czy jeszcze na PO za słabi? Westbrook z miejsca zapisał się w historii ligi! Największą ilością strat w sezonie. A było już ich koło trzydziestu. Moim zdaniem Westbrook i Griffin to jeszcze będą ujemni gracze. Spodziewam się, że rozegrasz taki sezon jak mój z przed dwóch sezonów czyli walka o PO i koło 9 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 14.01.2021 o 12:42, SlaKB napisał: Pistons in: 2nd round pick Lakers 2034 Pistons out: Dennis Scott Lakers in: Dennis Scott Lakers out: 2nd round pick Lakers 2034 @piotreksuper @SlaKB lubię Cię i w ogóle, ale kupiłeś powietrze W dniu 29.11.2020 o 20:30, piotreksuper napisał: Lakers in: Danny Granger Lakers out: 35' 1st round pick Lakers + 2nd Lakers 2033+ 2nd lakers 2034+ 2nd Lakers 2035, Ron Artest, L. Sprewell Heat in: 35' 1st round pick Lakers + 2nd Lakers 2033+ 2nd lakers 2034+ 2nd Lakers 2035, Ron Artest, L. Sprewell Heat out: Danny Granger dogadajcie się na jakąś rekompensatę albo uczciwie przyznajcie że zabranie Scotta było dla Pistons nagrodą samą w sobie Edytowane 22 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 obojętnie jaki pick 2-rundowy moge dać i tak są nic nie warte. SlakB wybieraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 15.01.2021 o 01:22, january napisał: Celtics - Hawks BOS out: A.Randolph, E. Gordon, BOS '34 1st, BOS '35 1st, SAC '35 1st, MIN '35 1st, BOS '36 1st, BOS '37 1st, BOS '38 1st BOS in: G.Wallace ATL out: G.Wallace ATL in: A.Randolph, E. Gordon, BOS '34 1st, BOS '35 1st, SAC '35 1st, MIN '35 1st, BOS '36 1st, BOS '37 1st, BOS '38 1st @cvbe z jakiego trejdu Celtics mieli Kings '35? (jak dla mnie to on powinien być w TWolves po trejdzie za Van Horna) Edytowane 22 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 3 minuty temu, january napisał: 31 strona, zapisz to sobie jakoś, bo już się o to pytałeś niedawno. thx - no właśnie to porządkuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 2 minuty temu, january napisał: '34 DEN/SAC better (if 1-15), '35 DEN, '36 MIA, '37 IND, '38 SAS, '39 BOS to są moje 1st roundery jak coś;) i tak masz - z tą różnicą że ten swap wygląda tak że lepszy idzie do GSW...chyba że będzie top-15 wtedy oni dostają 2nd roundera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Nom, jak nie będzie picku DEN/SAC better w top15 to go nie dostaję;), a jak będzie to dostaję, przecież to napisałem^ Gorszy z tych picków gdzieś poleciał (do Raps?), ale gdzie to nie pamietam już. Trochę tych 1st rounderów miałem eee to tego że gdzieś poleciał to nie wiedziałem dobra mam - Raptors faktycznie Edytowane 22 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Causwell, Ford fajni rolesi - @Pablo81 zaczyna swój marsz trejdami po mistrzostwo b2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 2 godziny temu, eMeS napisał: Causwell, Ford fajni rolesi - @Pablo81 zaczyna swój marsz trejdami po mistrzostwo b2b ciekawe czy @Tecu wie że jest limit 15 graczy w składzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: ciekawe czy @Tecu wie że jest limit 15 graczy w składzie xD Z tymi 2ndami jak z totolotkiem - nikt nie trzyma starych, nietrafionych kuponów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 8 godzin temu, julekstep napisał: ciekawe czy @Tecu wie że jest limit 15 graczy w składzie xD Nie ma Two wayów i stashów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 23 minuty temu, Tecu napisał: Nie ma Two wayów i stashów? ta gierka powstała 15 lat przed wprowadzeniem two wayów do NBA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: ta gierka powstała 15 lat przed wprowadzeniem two wayów do NBA xD Jasne, wiem. Lepsze kilka 2nds niż nic Najwyżej zrezygnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 29 minut temu, Qcin_69 napisał: Trailblazers-Bulls POR out:L.Johnson, gorsz z lepszy POR/DAL lub lepszy z LAC/IND 34’ 1st POR in: R.Davis, B.Cook , lepszy z lepszy POR/DAL lub lepszy z LAC/IND 34’ 1st CHI out: R.Davis,B.Cook CHI in: gorszy z lepszy POR/DAL lub lepszy z LAC/IND 34’ 1st @Tecu + jeśli się nie zepnie finansowo to potem na FA podpisze jakiegoś wafla i go się wrzuci w deal dodatkowo @Qcin_69 Ty zawsze musisz tak to opisać żeby nie było wiadomo jaki pick ;-)))))) śieszna jest ta zlepianka gorszy lepszy gorszy choć nie dziwi mnie że ostatecznie @Tecu zostanie z pickiem...... gorszym .... mimo... użycia w jednym zdaniu dwa razy słowa lepszy tu się marnujesz... czas iść do Rządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: @Qcin_69 Ty zawsze musisz tak to opisać żeby nie było wiadomo jaki pick ;-)))))) śieszna jest ta zlepianka gorszy lepszy gorszy choć nie dziwi mnie że ostatecznie @Tecu zostanie z pickiem...... gorszym .... mimo... użycia w jednym zdaniu dwa razy słowa lepszy tu się marnujesz... czas iść do Rządu No ale jak inaczej chcesz opisać pick który jest potrójnym swapem gdzie wcześniej miałem 2 swapy gdzie oba picki były lepszymi a teraz z tych dwóch zachowuje lepszy a gorszy idzie do Tecu? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi